Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Az EUStock egyből lerázott, hogy ez garanciális problénma, abban pedig a WayteQ Europe Kft. jogosult nyilatkozni, ha ők azt mondják, hogy nem javítható, akkor majd visszafizetik az árát. A WayteQ szerint viszont ez a fagyás-dolog nem hiba, mert csak Facebook mellett (alap, lite verzió és alternatívák mellett is) jelentkezik, nem kell rajta futtatni. Miközben ugyanilyen hardverű, más androidos telefonokon gond nélkül fut az alap (azaz a nem butított) Facebook app. Egyértelmű, hogy rosszul tervezett, szoftverezett termék, de ezt nem fogják elismerni.
-
fa4hu
őstag
Én ez alapján tettem fel a korábban linkelt ROM-ot.
Két buktatója van:
1. Windows 10 alatt lehet, hogy csak aláíratlan driverként tudod feltenni (speciális újraindítással) a szükséges drivert (de ezt is leírják valamelyik linken).
2. Mikor az SP Flash Tools-ba mindent felraktál, és rádugod a telefont, majd megnyomod a bekapcsoló gombot kicsit, hallasz egy hangot a Windows-ban, hogy feismerte a telefont. Na, ekkor kell elindítani a telepítést, mert 2 másodperc múlva szétkapcsol a telefonnal a rendszer.
Egyébként azóta csak két fagyásom volt: az egyiknél a beállításokban akartam csengőhangot állítani, akkor fagyott be, a másiknál pedig a feloldás után csak a státuszsor jött be, fehér lett a képernyő. A HOMTOM support-tal még levelezem, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak. Mindenesetre az új firmware-rel egy fokkal jobb, bár a telefonban egyelőre még nincs SIM-kártya, nem tudom, azzal hogyan fagyna.
-
Balzak83
senior tag
Mekis, mávos wifi is megy, minden ok vele. Viszont a gyári rom elég gyengére sikerült, percekre képes lehalni úgy, hogy a fizikai gombokra sem reagál. nagyon tolja kinának a kameraképeket, rögzített hanganyagot
Ha ez a belassulás nem lenne, egy teljesen jó, használható telefon lenne. Kijelző nagyon szép, kategóriában szerintem kimagaslik. Lassan 3 hete nyúzom, p10 után, de G6 váltani fogja. A köztes pár hetet volt hivatott kitölteni, és nálam jól megállta a helyét, a leírtaktól eltekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged