- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Hello, sokminden összejött pár HSZ-be
Nem tudom ismersz-e, névről nem ismertelek fel. a HP-nak vagyok egyik Orákulum adatbázis adminyonja. (Nem, nincs kellően nagy kedvezményem HP termékekre .. sajnos
)
Win home server tutko overkill, de annyi jót olvastam róla, meg van MSDN hozzáférésem akkor meg már ráfigyelek egy kicsit. Maximum ha nagyon nem jön be a dolog akkor átnyargalok valami másra, de egyenlőre ezt most kipróbálom. Ha nagy csalódás lesz akkor egy Red Hat disztribúció + virtuális gép + win XP.. persze csak poénkodok most
Köszi a tippet az alulfeszelésre, pont emiatt nem vettem T típusjelzésű proccot 4k-val többért, ha egyszer magam is lejjebb tudom ereszteni a Vcore-t.
ncc1701: hajajj pedig azok a jó kis SLOT1-es, FCPGA-s, S370-es idők, meg csilliómillióval húzható procik, mindig jókedvvel gondolok vissza azokra az időkre, bár .. akkoriban csakis AMD gépem volt, így csak utólag kedvtelésből .. igazából anyámnak csináltam egy tualatin cerkát, 1000-est, majd 1333-ra lett kapcsolva csak a "tuning" kedvéért.
Kollégámnak meg időtlen idők óta LGA775 lapja van, most már Quad Core procival, manapság még elegendő aztán idejét se tudom mikor vette .. igaz nem ismerem csak alig több mint egy éve, de ez nem számít (:
-
quarros
tag
Nem azt mondtam hogy nem biztonságos.
De nem figyeltél idézem: "egy tükrözött RAID0..."
A RAID10 Nem más mint egy RAID0 tömb duplázva RAID1 -el (eg tükrözve) ennek az összeállításnak az elsődleges értelme az, hogy legyen egy redundáns tömböd ami nagyobb sebességet biztosít más RAID megoldásoknál, viszont érzékeny arra hogy melyik HDD-k sérülnek meg. -
quarros
tag
Áruld már el kérlek egy tükrözött RAID0 miért lenne biztonságosabb mint egy RAID5 ahol a partitás biteknek köszönhetően totál mindegy melyik HDD szál el?
Ehh mindegy. Amugy is senkinek nem ajánlanék jó szivvel semmilyen nem hardveres RAID-et mert még linux alatt is be tud borulni a tömb (személyes tapasztalat).Hopp soorrry! Most nézem csak hogy te is hardveres RAID-ről beszéltél mindegy az első rész viszont még áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest