- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Egy lantkártya belehelyezése, kb.:10 perc, egy RMA kör kicsit több...azt hittem számít hogy hozzá férsz-e az adatokhoz, bocsánat. Látom 1 hét belefér.
Nem feltétlen, itt kisebb a távolság a cpu közepe és a PCi-ex port között mint a többi itx-es lapnál.
És magas sem lehet nagyon 1U, és a pörgettyűnek is tartósnak kell lennie, valamint csöndes is legyen. Ha ilyen van, akkor egy linket küldhetnél róla.Annyit mondok próbáld ki hallgassátok meg, Raid 5-el jó vezérlővel semmi probléma nincs, ha nem akarjuk ott használni ahova nem való
A Raid kontroller intenzív huzatban érzi jól magát, az a kis borda 10W-ra van kiszámolva...
Akkor annyit tegyél meg, hogy üzembe állítás előtt forraszd át nem ROHS ónnal, és a kondenzátorok közül igazgasd ki a kábelkorbács fölösleges részét. Ha van időd akkor a kondenzátorok ESR-jét mérd meg 1 hónap folyamatos üzem után. Nem károgás
-
Polemius
senior tag
A HW részébe nem akarok beleszólni, mert ízlés, a használat célja és források kérdése (én Brazos alapon építettem egyet egy régi asztalkába).
Ám felmerül, hogy mi mindenre lehet jó, ha már van.
Ami adni szokta magát, az ugye a nyomtató és filemegosztás, DLNA, FTP, backup.De használható zene streamelésre, hogy akárhol hallgathassuk a kedvenc zenéinket (VLC vagy Shoutcast), biztonságos netezésre (proxyként, Hamachival vagy SSH szerverrel), tehetünk rá msn, skype vagy egyéb klienst, hogy lássuk egyből, ha valamiért nem online.
Érdekelne, akinek van hasonló házi szervere, mi mindenre használja még.
-
devast
addikt
csavar a fémen.
Ha lenne igényem/pénzem rá, vennék egy olyan házat aminek rácsos a teteje, ~9db 5,25-ös hellyel, és kéne 5db ilyen is. Ez akárhogy is nézem min 20k, de inkább 30k befektetés lenne.... így inkább elviselem, hogy néha rezonál az egész ház és belerúgok olyankor egyet, akkor elhallgat
ps: a hang amit említettem, az a normál motorhangja a hdd-knek. 4-5 darabnál már rendesen hallani. -
quarros
tag
Bocsi de most már felkeltetted az érdeklődésem. Te mit akarsz ezzel a szerverrel csinálni
? Mert lehet hogy a félreértés onnan ered, hogy te teljesen másra akarod használni mint amit mi gondolunk. Mert a microservert is azért ajálottam neked, mert hosszu hossszú évekre elegendő a teljesítménye normál szerver feladatok esetén, hogy mik ezek a feladatok név szerint: Mail szerver, Ftp szerver, Samba server, Nfs server, DLNA szerver, Apache mysql-el vagy Postgresql, Torrent szerver, Othoni média center, Transcoding állomás, stb...
Félre értés ne essék nem akarlak meggyőzni te ismered a saját igényeidet legjobban, de ha lehet szeretném megérteni az mögöttes okokat. -
törölt tag
Kár,hogy a sorok között olvasol nem sejtettem,hogy emocionálisan gond van...
Vegyes hálózat van itt is.Tehát van Windows is.
Szived joga a hardveren spórolni az operációs rendszeren meg túkölteni...
Mindenesetre (oldanám kicsit a félreértésedet) az erőforrásigénye a mai Windowsoknak sokszorosa a linuxénak.De te tudod.Ez a te blogod részemről csak benéztem.
-
törölt tag
-
törölt tag
Valószinüleg okkal...
Például mert jó rég óta üzemeltetek otthoni linuxos kiszolgálót,levelezéssel saját domainnel miazmással.
Persze én kiváltságos helyzetben vagyok fix ip cimmel gigabites nettel idehaza...
De windowst meg celeront olvasni egy lapon nekem bearanyozta a reggelem. -
Honkydoo
őstag
Ennyi!
Szerk:
A Red Hat egyébként nagyon jó linux.
Virtualizációra kifejezetten alkalmas. Legalább is ezt írják róla.
De ha virtualizálni akarsz, van ingyenes software hozzá.
Meg még valami, ha MSDN hozzáférésed van akkor gondolom tanuló vagy.
Bár lehet hogy melóhelyen is van ilyen azt nem tudom.Mind1 is.
Most lehet elcsesztem mert nem fog senki se válaszolni, de szerintem már összeállt a config.Grat hozzá!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Processor AMD Turion™ II Neo Dual-Core Mobile Processors
Model K625
OPN Tray TMK625GAV23GM
OPN PIB N/A
Operating Mode 32 Bit Yes
Operating Mode 64 Bit Yes
Frequency (MHz) 1500
System Bus Speed (MHz) 3200
Wattage 15 W
L2 Cache Size 1024
Process Technology 45nm SOI
Package/Infrastructure Socket S1
AMD Virtualization Technology YesMax TDP 15W vs. 65W
Szerintem azért van különbség a kettő között. De végül úgyis neked kell döntened2x annyi pontot kapott a G530 ezzel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest