- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Hopkins95 #15 üzenetére
pontosan. semmi botranyos nincs benne, remekul mukodik, es elvileg nem is annyira insecure mint a kepernyobe integralt.
erre a telora varok a 4/XL bejelntese ota, de ha tenyleg ilyen lesz, mondok majd megint olyan cifrakat... ok, lenyelem a jack hianyt, meg a peklapat meretet egy bizonyos szintig, ha kell, de egyszeruen nem hiszem el, h azt a hulye lyukat bele kell rakni a kijelzobe. emiatt nem vettem az S10 csaladbol sem. miert kell minden ertelmetlen f*szsagot lepapagajkodni egymastol? elobb a notch, most meg ez.
minimalis kavaval teljesen franko lenne. de neeem.
hihetetlen. most sem tudok mire cserelni, es ahogy latom, nem is nagyon fog ez az even sem valtozni.
-
-
bAtt001
addikt
Én is imádtam a gyári felületet, még most is, viszont most egy Huawei P20at használok és az első két hét után semmi panaszom nincs rá, működik rendesen, néhol több a funkció is mint stock-on, picit csúnyább mert még EMUI9-en vagyok, de hétköznapokban tökéletes.
Ettől függetlenül lecsapok majd egyből a 4A-ra, kit érdekel hogy néz ki a hátlap, milyen a kamera elrendezés, még az LCD kijelző sem gond, amoledről váltottam vissza LCD-re és nem hiányzik. Jó legyen a kamera és az akku is bírja ki az egy napot sok használat mellett, a többi csak luxus
-
Drakmusz
addikt
válasz
TheBikerider #17 üzenetére
A panel minőségével nincsen gond, a fényérzékelő is jól működik.
A fényerő van visszafogva szoftveresen, ami teljesen érthetetlen.
Szerintem te erre gondolsz.
Ha mondjuk egy Samsung mellé rakod akkor igen jelentős a különbség, ez tény.
[link]
Itt egy cikk a témát tekintve. -
Nem csak kettő véglet van...
Én vagyok a harmadik véglet akkor.
Nem utálom és kerülöm és nem ez az egyetlen alternatíva számomra...hanem a többi mellett az egyik kedvencem. Bár csalódtam benne, mert a Pixel 4-nél sem sikerült még mindig megoldani a nevetségesen működő fényérzékelőt.Annyira gagyi, mint egy kínai bármelyik. Arra számítottam, hogy minőségi lesz, mint a Samsung-ban, vagy az iPhone-ban. Mert ugye Google és drága referencia mobil...
Egy olcsó kínai mobilban elviseltem anno, de itt már nem fér bele nekem. Úgyhogy szerintem ebben a telefonban sem fog normálisan működni...hacsaaaak...jobb minőségű alkatrészt tesznek bele. Mondjuk onnan vásárolnának, ahonnan a Samsungék például, vagy iPhone-ék...
-
K82
őstag
válasz
MarkCsiha461 #11 üzenetére
Van aki a divatra, van aki a praktikumra megy rá... Lehet h oldschool a hátlapi fp scanner, de még mindig az a legmegbízhatóbb. Nem volt rossz a OP7 kijelző alatti megoldása (és az kimondottam a jobbak közül való volt, nem úgy mint a Samsungé), de az is jóval többször tévesztett mint pl. az 5 éves Nexus 5x-é. P2XL/P3-nál ugyanúgy hibátlan volt, a mostani 4XL-ből néha hiányolom, de csak azért mert jó pár progi nem hajlandó a faceID-vel együttműködni (talán nem is baj).
-
-
Tom321
csendes tag
Vannak pletykák esetleges IPS kijelzőről.. Hát, ha igaz volna.. akkor érdekelne.
-
MarkCsiha461
tag
A hátsó ujjlenyomatolvasó még 2017-ben volt divat
-
ladapower
tag
Nekem csak a hátlapi ujjlenyomat olvasóval van bajom, inkább lenne oldalt vagy elöl a kijelző mögött. De ha mondjuk arcfelismeréssel helyettesítenék mint a 4-ben azzal sem lenne gond - tudom ez nem fog megtörténni mivel az csak feljebb tolná az árát. Én mindenesetre imádom a 4-ben (XL) lévő megoldást.
-
Drakmusz
addikt
Csak a két véglet létezik Pixel fronton.
Vannak akik ki nem állhatják ezt a vonalat, másoknak meg éppenséggel ez az egyetlen alternatíva.
Mondjuk OnePlusom még nem volt, de egyszer ki szeretném próbálni.
Sok dolog miatt meg lehet szólni a céget, a vélemények többsége jogos.
Anno három napig voltam Huawei tulaj, azonnal visszamenekültem a stock rendszerre.
Ízlések és pofonok.🙂 -
K82
őstag
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
Amíg el nem kezded használni és fényképezni.
-
Hát mit mondjak, én nagyon vártam a készüléket, de ha valóban így néz majd ki, a hátulja elég otromba azzal a szigettel.
Ráadásul semmi egyedi nincs rajta, mint pl. az előző szériánál az az csillogós felsőrész/matt hátlap. A kávát hagyhatták volna szerintem még jobban lekeskenyítve az előlapon a kameralyuk helyett, de az privát véleményem.
A Pixel 3a nekem sokkal jobban tetszik dizájn téren.
-
xZer0kidx
senior tag
Nem tűnik rossznak. Lehet perverz, de továbbra is tetszik ez a színes bekapcsoló gomb
K82: Ha abból indulunk ki ,hogy középkategória, akkor (ne legyen igazam) szerintem 4gb ram lesz benne. Főleg, hogy a 4--4xl széria is "csak" 6-ot kapott.
-
Straw
senior tag
Ismét sikerült bizonyosságát adni a tervezői/ designer kreativitás teljes hiányának. Az egyetlen értékelhető rész (az eddig ismertek alapján) a telefon oldala, az legalább valahogy kinéz.
De a hátulja egy vicc, az hogy a gúgül is felül a design vonatra nem újdonság, dehogy 1 kamerának és egy led villanónak egy közepes magyar város méretű kamera szigetet odarakni az már kritikán aluli.... -
K82
őstag
Első blikkre nem tűnik rossznak, bár a P3XL-t leszámítva nekem a többivel sem volt bajom.
Csak ne felejtsenek el legalább 6 GB memóriát beléjük pakolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest