Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem csak kettő véglet van...
Én vagyok a harmadik véglet akkor.
Nem utálom és kerülöm és nem ez az egyetlen alternatíva számomra...hanem a többi mellett az egyik kedvencem. Bár csalódtam benne, mert a Pixel 4-nél sem sikerült még mindig megoldani a nevetségesen működő fényérzékelőt.Annyira gagyi, mint egy kínai bármelyik. Arra számítottam, hogy minőségi lesz, mint a Samsung-ban, vagy az iPhone-ban. Mert ugye Google és drága referencia mobil...
Egy olcsó kínai mobilban elviseltem anno, de itt már nem fér bele nekem. Úgyhogy szerintem ebben a telefonban sem fog normálisan működni...hacsaaaak...jobb minőségű alkatrészt tesznek bele. Mondjuk onnan vásárolnának, ahonnan a Samsungék például, vagy iPhone-ék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest