Homályos fényképeken a Pixel 4a

A renderképek után befutottak az élő felvételek. A Pixel 4a és a 4a XL alighanem a lemondott Google I/O alatt mutatkozott volna be.

Hirdetés

A Nexus referenciakészülékek hátrahagyása után, brutális árcédulával indult el a Google Pixel família, a Pixel 3a és a 3a XL személyében ugyanakkor befutott két megfizethetőbb, felső-középkategóriás ajánlat, amelyek szimpatikus küllemet, korrekt sebességet és remek kamerákat kínáltak – igaz, csak egy hátlapi látószöggel.

A Pixel 4a külleme CAD fájlok alapján
A Pixel 4a külleme CAD fájlok alapján (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A folytatás még kevesebb kávával, elöl apró kameracseppel, hátul pedig négyzetes kamerarésszel futhat be – hiába ugyanakkor a többlencsés rendszerre emlékeztető kivitel, közelebbről szemlélve kiderül, hogy a fekete részen csak egy optika és a LED villanó található.


(forrás: SlashLeaks) [+]

A renderanyagok után befutottak az első kémfotók, a műfajhoz méltó, borzalmas minőségben, ám a fenti dizájnjegyeket egyértelműen lehet azonosítani. Igaz, az előlapon kicsit jobbra költözött a kameraluk, alul pedig mintha picit vastagabb lenne a káva, ám így is a képernyő dominál ezen az oldalon. A Pixel 4a-t és a 4a XL-t a szakma a májusi Google I/O-ra várta, ez azonban a koronavírus miatt elmarad. Persze online bemutató keretében bármikor leránthatja az új referenciatelefonokról a keresőóriás a leplet.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés