- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
de az most miért fontos, hogy mi mennyiért indult?
Ráadásul nem is lehet a régebben piacra dobott új cuccok életpályájával összehasonlítani, mert az éppen aktuális termékpalettához képest mindig egy újabb csúcskategóriás cpu került a piacra.
Most nem ez történik, hanem a régi termékpalettát akarják kiváltani egy teljesen újjal, ami ugyanannyit tud, vagyis házon belül is van összehasonlítási alap. Régen maximum az intelhez képest tudtak árat pozícionálni. Most már házon belül is lehet.
Remélem, hogy nem lesz annyira merőben újdonság ez a koncepció, hogy a vásárlók, és a piac "elfelejti" beárazni a valós árára. Vagyis remélem, hogy nem lesz egy tartós hype.
-
Renato1993
tag
Nem nekem lenne hanem haveromnak.Én hülye lennék leváltani ezt,jó ez nekem,főleg a HD5850
Az i5 meg azért nem fér bele mert kb 100-110k-ból(nettó árban) kéne neki kihozni a csak a gépet(mondjuk ház nélkül mert az van).
Na de többet nem offolok, télleg van ennek saját topicja
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged