- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én már lassan egy hónapja tudom, hogy ilyen lesz, csak eddig sok dologról kussolnom kellett.
Azelőtt amikor még nem tudtam, hogy mit hoz, akkor ennél kevesebbre számítottam. Főleg valamivel gyengébb IGP-s teljesítményre.Én a hagyományos PC híve vagyok, vagyis szeretem azt a nagy dobozt a lábamnál, melynek ventilátorai egy-egy komolyabb program indításánál felsüvítenek.
Ebből a szempontból, nekem van lehetőségem VGA vásárlására, mert elfér a dobozban. A fogyasztás annyira nem hat meg, azt nyilván elismerem, hogy a Lynx platform performance-szolgáltatás/wattban etalon.
Figyelembe kell venni, hogy ezt az AMD nem nekem szánta, mert én egyike vagyok annak a kisebbségnek, akikre építeni üzletileg nem előnyös. Konkrétan nulla terméket fejleszt idén nekünk az AMD. Lehozzák a szerverről a Bulldozert és ennyi. Többet nem érünk meg, mert a teljes piac töredékét tesszük ki. Ez az amit az AMD eddig figyelmen kívül hagyott, de ha növelni akarják a részesedésüket, akkor ahhoz olyan termék kell, ami nevezhet a piac zsíros, és jelenleg felkapott részeibe. A Fusion pont ilyen. Teszem azt, hogy ha LCD-PC-t akarnék venni (nem akarok, de tegyük fel, hogy berúgok egy nap), akkor a Fusiont venném a Sandy Bridge helyett, mert több szolgáltatást kínál, gyorsabb az IGP-je, és ez nem elhanyagolható, hiszen az új böngészők már GPU-val gyorsítják a megterhelő webes tartalmak megjelenítését. Ugye nem győzi az ember hangsúlyozni, hogy az OEM-es csatornákon értékesített asztali rendszerek 70%-a PCI Express portot sem tartalmaz, a dedikált GPU beépítése kizárt. A mostani mainstream/performance platformjaival az az AMD-nek a baja, hogy egyetlen prociban sincs IGP, így a jelenleg uralkodó "kell a francnak IGP-nélkül" hozzáállás hátrányos számukra. -
bozont
veterán
Most ezt úgy mondod mintha a Phenom II prociknak 30k lett volna az induló ára. Jó hogy most a megjelenés pillanatában drágább mint kellene, de korántsem túlzottan. Néhány hónap múlva lejjebb megy úgy is az ára és szerintem nemsoká lesznek olcsóbb alaplapok is. Csak türelem, amíg kifut az előző generáció.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem próbáltam Fusionon, de a Settlers7 demóját régebben játszottam egy GeForce GT 240-en. Ez az IGP kb. olyan gyors, mint a GT 240. Annyi a kérdés, hogy a demó minden grafikai extrát tartalmaz-e, vagy esetleg a teljes játék esetében magasabbra rakható a minőség.
A Civ 5-öt szándékosan a kivételhez raktam. A Starcraft 2-őt tuti viszi. Azzal az AMD mért sebességet. Még az MLAA-t is rápakolták. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ melyik stratégiai játékra gondolsz. A Fusion pérládul a Total War: Shogun 2-ben gyorsabb a másik konfignál, mivel az IGP a grafika mellett számolhatja az AI-t, de egy Radeon VGA már erre nincs felhatalmazva.
A Civ 5 kivételével egyébként nem lenne gondja a legerősebb APU-nak az említett játékokkal HD-ben.Ennél erősebb APU várhatóan pár hónapig nem lesz. Talán akkor, ha a régi termékeket eladják. Ezt persze nem lesz könnyű, elhanyagolható igény mutatkozik az IGP nélküli procikra az OEM csatornákon. Valszeg az Athlon II-k főleg dobozos kivitelben lesznek kiszórva.
-
Male
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest