- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
patex1983 #18581 üzenetére
A nev alapjan gondoltam ekkora elterest. De kb 2* a difi, persze nem vitatkozom.
De realisan csak akkor lehet jol donteni , ha mindkettot kiprobalja, es keszulek fuggo is. Nem mindegy mirol jatszik le zenet es milyen alapanyagot.Nekem is fetisem a hangzas, de a piston 3 kielegit
. 5K ert nekem boven tokeletes, persze nem hun beszerezes.
Giinos: Az viszont teny, ha kb par szaz mA nagyobb akksit kap, akkor lenne igazan jo. A heliox10 pedig kicsit szivattyu, de ettol jo keszulek ez. Azert savanya a szolo, mert folyamatosan erkeznek jobb keszulekek kevesebb vagy ugyan azon az aron, mint mikor ez volt uj cucc. De ez ilyen
. Meg hat itt a miui, amivel egyen erteku rendszer van meg, Cului, vagy Emiui. Csak a Huvely telefonok rendre dragabbak. Nekem az savanya, hogy vissza tartjak a 6-ot. Nem kovettem, de konnyen lehet az x10 ami miatt nem veszodnek vele, mert jelentos valtozas ugy sem lenne. Csak nekunk usereknek nem mindegy, hogy az oprendszer miatt kell egy telefont lecserelni vagy sem. Szoval szemely szerint merges vagyok rajuk emiatt. Egyebkent van mindenfel rom a keszulekre, es van CM ami teljesen jo. A loader zarasba esett keszulekek xarabb helyzetbe vannak. Jo lett volna ha a redmi pro szinten marad a frissites, vagy legalabbis a fw kiadasa. Arra regi eszkozre van CM13, es szerintem lesz CM14 is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest