Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként van olyan védelem a cuccban, hogy amire kértem visszatérítést azt egy adott ideig ne vehessem meg újra? Mert ha nincs akkor megveszem a játékot, játszok vele másfél órát, refund aztán kezdem a folyamatot elölről.
-
Bjørgersson
félisten
Csak azért gondoltam, hogy egyszerűbb lenne, mert így nem kellene vesződni az ide-oda fizetgetésekkel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Bjørgersson #46 üzenetére
Nekem ez így elsőre nem tűnik egyszerűbbnek, és lehet, hogy ez befolyásolná a fizetési hajlandóságot.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
törölt tag
Örvendetes húzás a részükről. (Bárcsak a Steam is bevezetné. )
-
Bjørgersson
félisten
Akár, valami ilyen megoldás jó lenne. Ha igent nyomsz, átirányít a Play áruházba, ahol megvásárolhatod, ha pedig a nemre, akkor kilép, s törli magát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Bjørgersson #44 üzenetére
Tehát továbbra is fizetősként látnád, csak a próbaidő letelte után kapnál egy üzit, hogy akarod-e tovább használni, és ha igen, levonná az összeget?
Redmi Note 9 Pro
-
Bjørgersson
félisten
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Bjørgersson #42 üzenetére
Vagyis minden app átmenne trial-ba? És ezt hogyan képzeled el?
Redmi Note 9 Pro
-
Bjørgersson
félisten
Nem egyszerűbb lenne két óra próbaidő minden alkalmazásra?
-
dsr
senior tag
Nem rossz dolog ez..
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Pompi
MODERÁTOR
Én mondjuk nem értem az összefüggést, hogy ettől miért lenne több in app purchase-es játék, alkalmazás. Már ha erre gondoltál a kredit-vásárlós játék kifejezéssel, ha nem akkor ez mit jelent?
Meg mi az, hogy a fejlesztők számára opcionális? És aki megbízik a játékban (ki? a vásárló), akkor ez aktiválja ezt a funkciót?
Szóval kicsit katyvasz nekem ne jaragudj még amit írtál, vagy én nem ittam még meg a reggeli kávémat (true), vagy teFeel Good Inc.
-
Alert89
tag
A fejlesztő szemszögéből nézve a dolgot én helyesebbnek láttam volna a Google helyében ha ezt a pénzvisszafizetést opcionálissá teszik a fejlesztők számára. Aki megbízik játékában, az aktiválja ezt az opciót, így viszont mindenkire érvényes .... még több lesz az ingyenes, kredit-vásárlós játék?
-
rootkiller
őstag
Ez így tök reális...
Artengo TR 990 Pro
-
jozso1989
őstag
Na ez nagyon jó! A 15 perc full értelmetlen volt...
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Flind
senior tag
Legfőbb ideje volt már hivatalosan is átírni.
-
-
Sztbeni
őstag
Ez nagyon korrekt!
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Dovloran
senior tag
Teljesen korrekt és jó megoldás.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
törölt tag
Engem az érdekelne, ha mondjuk visszatérítést kérek a app után, de később kijön egy újabb verzió, akkor azt vajon újra kipróbálhatom és kérhetek visszatérítést vagy 1x és soha többet? Ugyanis sok app fejlődik úgy, hogy az elején a kutyának sem kell, de később eléri a használható szintet.
-
Degeczi
nagyúr
Gondolhatod, h ha ez így menne bármilyen rendszeren, ott lényegtelen volna a visszatérítési időkorlát mértéke, hiszen azonnal is készíthetnél mentést...
De mivel mindegyik hasonló bolt azon alapul, h van egy beregisztrált fiókod, pofonegyszerűen ellenőrizni tudják, milyen alkalmazásokat vettél meg (akár ingyen, akár fizetősen). Ez már csak azért is hasznos, h rendszer-újratelepítés után gyorsan, könnyen vissza lehessen pakolni minden korábbi programot - de persze egy fizetős programra a jogosultságod is azonnal tudnak így ellenőrizni.
-
eventus
veterán
Letoltom, kimentem a programot, visszaigenylem a pénzt. Ez működik? Nem mintha ez a tervem, nem droidos vagyok.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Morph33
tag
Apropó, a magyar Play Áruházba hogy lehet fizetni? Csak hitelkártyával? Itt Németországban már lehet szerencsére PayPal-lal is fizetni egy ideje.
-
Darth_Revan
veterán
Ennyi idő alatt sok játékot ki is lehet játszani
-
Degeczi
nagyúr
válasz petipetya #16 üzenetére
Azért ez nincsen kőbe vésve, szerencsére elég rugalmasak az ügyfelesek.
Nekem sem vált be egy hangtárcsázó program, nem akart jóban lenni az autórádió BT-jával - de minden szőrözés nélkül visszatérítették az árát, pedig egy napnál több is eltelt (nem mostanában, már legalább egy éve)
-
setom
tag
Jól tudom, hogy van visszatérítésre lehetőség, ha a megvásárolt program nem működik jól?
-
-
petipetya
nagyúr
Egy játéknál lehet, hogy elég a 2 óra. De nálam egy normális alkalmazás tesztelése 1 napig tart, így amelyiknek nincs ingyenes verziója az mehet a melegebb éghajlatra.
"nincs rá lezsóidő"
-
Blyan
félisten
Na ez jó dolog.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
hemaka
nagyúr
Mobilos viszonylatban is nagy jatekok vannak mar, szoval ertelmes ujitas.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
saelin
veterán
válasz Stauffenberg #9 üzenetére
Ez ki is ment a fejemből! Habár én még nem találkoztam ilyen fizetős játékkal, ami még percekig tölt content-et.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Steve1207
veterán
OFF, de arról tudtok valamit, hogy mikor indul a paypalos fizetés itthon? Webes felületen már van menüpont idehaza is, de a wallet még nem tartalmazza, így hibát ír. Nagyon belendültek amúgy
[ Szerkesztve ]
.
-
Pompi
MODERÁTOR
A bibi akkor volt, hogy ha playről telepítettél egy pár(tíz) megás cuccot. Ami aztán in app letöltött (volna) még magának pár gigát. Na ilyenkor cseszhetted a 15 percedet. Tehát teljesen jogos volt az igény az idő kitolására (egyénként 2010-ben 24 óra volt a visszatéritési idő, akkor redukálták radikálisan 15 percre.).
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Stauffenberg #5 üzenetére
Ilyen volt például a Real Racing 3, mielőtt szétbontották kisebb csomagokra.
-
jacis
nagyúr
Üdvözlöm a változást.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez már majdnem annyi, mint amit nagy nehezen az EA kinyög a játékdemók időkorlátjára.
(#4) saelin: Szerintem úgy értette, hogy az app feltelepítése után még lehúz magának alkalmazáson belül (tehát a Google Play rendszerétől függetlenül) egy kövérebb, akár 1-2 GB méretű csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Már vagy két hete ennyi a visszatérítési idő, csak most frissítették az infót az oldalukon. A cikkben viszont van egy hülyeség: "A korábbi 15 perc azonban kapcsolattól függően néha arra sem volt elég, hogy mondjuk egy kövérebb játék feltelepüljön..." - Telepítés után kezdett ketyegni az óra, ez mindig is így volt. Sokszor csináltam azt, hogy weboldalon megvettem a játékot vagy appot, és csak akkor telepítettem fel ha hazaértem. Egészen addig ott maradt a visszatérítés gomb.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-Gerzson-
aktív tag
Ez így pont korrekt és elegendő.
A régi 15-perces inkább csak jelképes lehetőség volt, tesztelésre alkalmatlan. -
Simi87
senior tag
bezzeg az én időmben, fizethettem a sok hulladék app.-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Horgász topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest