- Mobil flották
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Ha már az S6 a Type-C lett volna, akkor most már sokkal előrébb tartanánk, és a többiek is bevállalták volna. Megtorpantak a koreaiak, pedig ez nem volt jellemző rájuk.
Szerintem nincs ott nagy mechanika, csak egy gomb, ami teljesen fölösleges, mert csak egy plusz probléma forrásá válhat. -
SX Wave
aktív tag
Ezt te is meg én is tudjuk, de akkor nem lenne a reklámban plusz egy perc arrol, hogy milyen kafa ez a toll amiatt, hogy van rajta egy gomb. Majdnem hogy forradalom
Hátlap meg a kényelmes fogás
Keményen megy a bullshit, de úgy nézz ki, hogy az emberek többségének ez bejön.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
sanyijedi #31 üzenetére
Nagyon jó ez a reklám, főleg amikor a fickó nézi a hátlapot nem cserélhető aksi miatt. Szóval erről ennyit, én az alma helyében ezt a ziccert nem hagynám ki, okvetlenül válaszolnék..
A másik meg, itt a válasz is egyben a Samsungtol, miért nem kápót nagyobb aksit a Note, mert akkor ki venne a powerbankot ha az bírna hard felhasználás mellet is két napig is. Múlt évben azt reklámozza hogy milyen jól elvannak a telok konnektor nélkül, most meg vegyél powerbankotAzért nem ártana ha időnként tükörbe néznének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest