- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
guriga1234 #71 üzenetére
Egyetértek. Van aki így, van aki úgy. Ha kivehető az akku akkor eldöntheted, hogy powerban, vagy pótakku. Ha nem kivehető akkor nincs döntésed.
-
Ricardo
titán
válasz
ZavaBalazs #69 üzenetére
Külső töltő, és éjszaka azt is feldobja az ember.
Egy nagy előnye van a powerbanknak a pótakkuval szemben. Nem készülékspecifikus.
Volt, hogy a saját telefonomat feltöltve kölcsön adtam, így más is fel tudta tölteni a telefonját vele. Ez csereakku esetében nem megoldható. -
Ricardo
titán
válasz
kaylac1990 #66 üzenetére
Az egyik barátom note 2 tulajdonosként volt hogy naponta többször töltötte.
Most G3-at használ extra nagy akkuval. Nem a legszebb vele a telefon, de valamit valamiért.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
kaylac1990 #62 üzenetére
Inkább unibody háza legyen egy telefonnak, semmint hogy tele menjen ganéval a hátlap alatti rész és egyéb területek
Nem mindenki foglalkozik állattenyésztéssel, hogy veszélyeztesse ez a probléma, sőt szerintem csak igen keveseket érint.
-
Ricardo
titán
válasz
kaylac1990 #62 üzenetére
Szerintem a cserélhető akkut hiányolók jó része nem az akku tönkremenetele miatti cserét tartja nagy gondnak, hanem a mindennapokban cserélgetné az akkut. Sokszor (főleg ha valaki munkára is használja a telefonját) nem bír ki egy napot a telefon. Ilyenkor az ember kiveszi a lemerült akkut, és mehet be a helyére a feltöltött. Vannak powerbankok, de azokkal nem olyan egyszerű/ kényelmes használni. Nem jó úgy telefonálni , mailt írni, hogy közben lifeg rajra a hordozható töltő, hozzáfogni, és úgy használni szintén nem kényelmes.
Az akkor megoldás, ha az ember túrázik, sátrazik, és nem tudja hálózatról tölteni, de le tudja tenni. Akkor előveszi a hordozható töltőt, rádugja és feltölti, de ha közben használni is szeretné, akkor mindenképpen egyszerűbb beletenni a másik akkut, és folytatni a megkezdett munkát.
-
kaylac1990
csendes tag
Menjetek már ezzel a nem cserélhető akkuval!
Minden akkumulátor cserélhető, max egy szervizes megbontja a telefonodat érte! És???
Inkább unibody háza legyen egy telefonnak, semmint hogy tele menjen ganéval a hátlap alatti rész és egyéb területek. Mire tönkre menne az akkumulátor már úgy is cseréled a telefont, vagy ha nem, akkor max3 év múlva 5000 Ft-al többet fizetsz, hogy valaki szét szedje és összerakja! Na bumm! -
EnergyCoke
tag
Külsőre sokat változott a Note1hez kèpest 😂😀 tudásra meg még mindíg bőven elég egy Note3. Aki Note3ról vált erre az csökkent èrtelmi képességű,játékra kell neki,üzletember
-
Blyan
félisten
Speedtest - Note 5, OnePlus Two, G4
Én nem tudom, hogy minek 4 giga RAM a Note-ba, ha továbbra is 1 gigás készülékre jellemző multitasking amire képes...
-
Halkow.
senior tag
Szerintem jó teló, én szívesen elfogadnám 100-150k ért
-
S e t h
nagyúr
úgy nézz ki, hogy az emberek többségének ez bejönEzzel kapcsolatosan vannak fenntartásaim.Elég csak elolvasni a kommenteket a hands on videó alatt.Még ha le is vesszük a samsung haterek arányát azért látszik, hogy a note társadalom nem esett hanyatt az ötös verziótól.
A Samu arra bazírozik, hogy az iphone userek a fejükhöz kapnak, ha az sem jön be akkor maximum kozmetikázhatják majd az eladási adatokat. -
Locutus
veterán
Igy ha integrált QI töltés van benne, miattam akár csatlakozó nélkül is jöhet. 2 éve vettem a Note3-ra QI hátlapot, azóta abba se dugtam be semmit...
-
Wapmester
senior tag
válasz
Roland0224 #49 üzenetére
én viszont nem tudom mennyire lehet ennek hinni, mennyire lehet erős az a mágnes, ha túl gyenge, akkor nem marad a helyén már kis mozgatásra sem, ha túl erős akkor meg úgyis lerántod,ha beleakadsz
-
Wapmester
senior tag
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Roland0224 #45 üzenetére
Miért hasznos?
-
Roland0224
senior tag
ha már a töltőn van mindenki fennakadva én egy ilyennek örülnék a legjobban
szerintem ez egy hasznos kiegészítő ilyeneket kéne adni a telókhoz(egyéni vélemény) -
SX Wave
aktív tag
Ha már az S6 a Type-C lett volna, akkor most már sokkal előrébb tartanánk, és a többiek is bevállalták volna. Megtorpantak a koreaiak, pedig ez nem volt jellemző rájuk.
Szerintem nincs ott nagy mechanika, csak egy gomb, ami teljesen fölösleges, mert csak egy plusz probléma forrásá válhat. -
Ricardo
titán
Ha Samsung elkezdené tolni az USB C-t, hamar elterjedne.
Az jutott eszembe, mi van akkor ha a ceruzánál elromlik a mechanika ami segíti a kivételét
-
SX Wave
aktív tag
Ezt te is meg én is tudjuk, de akkor nem lenne a reklámban plusz egy perc arrol, hogy milyen kafa ez a toll amiatt, hogy van rajta egy gomb. Majdnem hogy forradalom
Hátlap meg a kényelmes fogás
Keményen megy a bullshit, de úgy nézz ki, hogy az emberek többségének ez bejön.
-
willope
tag
A nóta 4es hátulja is lekerekített, csak müanyagból. Cserébe nem csúszik, nem törik, nem gyüjt ujjlenyomatokat.
Az összes elözö Note s-penjét könnyebb volt kihúzni. Nem kellett benyomni elötte, csak megfogni és kivenni ennyi. -
SX Wave
aktív tag
válasz
sanyijedi #31 üzenetére
Nagyon jó ez a reklám, főleg amikor a fickó nézi a hátlapot nem cserélhető aksi miatt. Szóval erről ennyit, én az alma helyében ezt a ziccert nem hagynám ki, okvetlenül válaszolnék..
A másik meg, itt a válasz is egyben a Samsungtol, miért nem kápót nagyobb aksit a Note, mert akkor ki venne a powerbankot ha az bírna hard felhasználás mellet is két napig is. Múlt évben azt reklámozza hogy milyen jól elvannak a telok konnektor nélkül, most meg vegyél powerbankotAzért nem ártana ha időnként tükörbe néznének.
-
régi szép idők, mikor nem battery packet reklámoztak..
samsung reklám(#32) laci_csk köszönjük lacika
-
Wapmester
senior tag
az tény, hogy sokkal jobb lesz, én is várom, csak jóval többen kell beszálljanak ebbe a dologba, hogy megmozduljon valami ezen a téren, nem elég ha csak pár kínai gyártó siet, a nagy gyártók még óvakodnak tőle, szerintem jövőre jön el ez az időszak, amikor mindegyik sorban type c-vel fog berobbanni,itt nem csak a telefonokról van szó, hanem a laptopok, tabletek stb is kell váltsanak, szenvednek is most emiatt azok a macbook user-ek akik a legújabb modellt vették amin csak egy type c nyílás van és ráadásul az is foglalt hisz azon keresztül töltődik a készülék, pendrive, telefontöltés és egyéb usb-s cuccok startból kilőve, aztán megy a szarakodás az átalakítókkal és az is plusz kiadás. Most nem tudom, hogy ezekhez a mobilokhoz készült type c kábel mindkét vége egyforma mert ha igen akkor géppel hogyan kapcsolható össze?
(#27) Quasi_modo: de azokat a régi eszközöket csak tölteni lehetett a gyári kábelével,mert amit hozzá kaptál az csak töltő volt, usb kábelt külön lehetett venni hozzá, ha kaptál egyáltalán...és azt sem lehetett sokmindenre használni, de manapság az ember mindent kapcsol mindenhez, kábellel vagy wireless módszerekkel, az igény teljesen más
-
ak76
senior tag
válasz
Wapmester #25 üzenetére
Minden kezdet nehéz,az nem lehet szempont hogy kevesen használnak USB C-t,ha a legnagyobbak kezdik el tolni,rövid idő alatt le fog szivárogni a közép,majd az alsó szegmensbe is,és akkor mindenki azt fogja használni.
Itthon a lomok közt számtalan rendszercsatlakozó,töltő,ilyen olyan kihalt formátum madzagjai' hevernek,hosszú idő volt amíg mindenki a micro usb-t kezdte el tolni,most ismét eljött az idő a váltásra,az USB-C szvsz sokkal jobb lesz az összes elődjénél. -
laci_csk
senior tag
válasz
Quasi_modo #27 üzenetére
Nem otthon a problema, hanem mikor masnal vagy, aki nem hallott me'g a C-rol.
(#23) Wapmester Dollart akartam irni, euroban valoban 900 korul, de a lenyeg az volt hogy ma'r lehet kapni Europaban
-
ak76
senior tag
-
laci_csk
senior tag
Ma'r most meg lehet venni: [link]
Valamivel tobb mint 1000 Euro -
Zolik
senior tag
kusza? mit nem értesz rajta?
apple kitalált egy értelmetlen és drága lightning csatlakozót amit senki más nem használ. ettől egyedi? miért jó hogy egyedi? mert ha elmész valahová akkor tuti hogy 10-ből 8 embernek nem lesz olyan töltője? vagy ha elveszik akkor méreg drágán vehetsz másikat?samsung meg tudja hogy az emberek 90%-nak van usb-s töltője és nem kell szopni ha épp nincs kéznél type-c töltő. ennek majd akkor lesz értelme ha szépen az összes gyártó átáll rá. nem egy töltő tesz egyedivé egy telefont...
-
ak76
senior tag
Ezzel az "Európába majd csak jövőre" c. stratégiával nem biztos hogy nem szúrják magukat tökön,egyrészt a konkurencia sem alszik,másrészt a kínaiak olyan sebességgel tolják az újabbnál újabb (és jobb) vasakat,amikre mind idehaza,mind nyugaton egyre többen figyelnek fel
Ráadásul ott a legfőbb konkurens,az iPhone 6 plus S,(vagy S Plus,vagy a fene se tudja mi lesz a neve) amit a megjelenést követően rövid időn belül mindenhol lehet majd kapni... -
laci_csk
senior tag
jora sikeredett, es jo draga is.
-
DeathAdder
veterán
Szép-szép, biztosan nagyon jó lesz, de a négyes hozzám közelebb áll.
Remélem a hatosnak már nem lesz üveg a hátlapja, illetve ha váltok akkor már olyanra ami type c -s. -
Fejvadi
nagyúr
Tetszetős készülék.
-
eventus
veterán
Itthon álom is marad, ennyi pénzért.
-
Zolik
senior tag
hagyjátok már ezt az usb type c-t
az apple miért nem lépte meg eddig?? ja igen mert akkor nem lehetne eladni egy 100ft-ot se érő gyári töltőt 5000 ft-ért -
Kékes525
félisten
válasz
Mr President #4 üzenetére
Egyetértek.
-
whatwhatwhat
aktív tag
"you never have to sacrifice style for function"
jó lenne ha fordítva is igaz lenne..
-
dlaj
őstag
Ez egy csúcstech ékszer lenne USB type C csatival.
Röhej, hogy már a kínaiak kezdik belerakni a 40K telefonba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest