Hivatalos hands-on videón a Galaxy Note5

A Samsung néhány nappal ezelőtt jelentette be két új csúcskészülékét, a Galaxy S6 edge+-t és a Galaxy Note5-öt. Előbbiről már készített a vállalat egy bemutató videót, és szerencsére a phablethez tartozó rövidfilmre sem kellett sokáig várni. A Note sorozat legújabb tagjának megcsodálható így az elődhöz képest teljesen más formatervvel rendelkező külseje, szó esik az S-Pen használatának előnyeiről, a kényelemről, és természetesen a rendszersebességről is.

Ahhoz viszont, hogy az 5,7 hüvelykes, QHD felbontású, Super-AMOLED panellel szerelt újdonságot a kezünkbe fogjuk, még jó néhány hónapig várni kell, hiszen a Samsung idén nem tervezi piacra dobni a készüléket Európában. A döntést sokan kritizálják, Angliában már külön petíciót indított az egyik cég, hogy változtassák meg a véleményüket a dél-koreaiak. Ha megtörténik ez, ha nem, az Exynos 7420 SoC-vel és 4 GB-nyi LPDDR4 RAM-mal szerelt szerkezet megszerzése még egy ideig itthon csak álom marad.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab Active - hidegzuhany

    A por-, víz-, rázkódás- és bizonyos határok között ütésálló Samsung táblagép egészen addig ígéretes, amíg a hardveres tudás fényében a hozzá tartozó árcédula le nem hűti a kedélyeket.

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés