- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A karcsúság ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
*Mukeey* #201 üzenetére
Vettem egyet, de holnap el is állok a vásárlástól. Számomra nem elfogadható 100.000 Ft-ért, hogy minden kihallatszik a fülesből, már csak a kialakítását tekintve se... Az tök oké, hogy az Earpods meg az Airpods full műanyag háza nem szigetel semmit és kihallatszik, de Ezen van gumiharang. Olyan, mintha ott se lenne szigetelés tekintetében. Alapból szeretem magasabb hangerőn hallgatni a zenét, mert akkor adják ki a fülesek a legjobb hangzást, de sok esetben zavarnék másokat, főleg egy irodában, ahol többnyire néma kuss van.
Fáj is a szívem érte, mert minőségi a fogása, zsebbe könnyen elférő tok, csatlakozás parádés, meg működik, ahogy azt el lehet várni egy Apple cucctól. Gumiharang csere se egyszerű, le kell tépni izomból, azt hiszed szétszakad a szilikon.
Röviden tömören ennyi. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
*Mukeey* #139 üzenetére
"I got the new Airpods Pro and Xiaomi Note 3. I can confirm that ANC and transparent mode both work just fine. I can switch between them with pressing on the handle. I'm still trying to figure out how to turn ANC completely off with Android. Seems not possible at the moment."
-
Alexios
veterán
Engem nagyjából hidegen hagy a cucc, de pont itt nincsenek nagyon elszállva az árral szerintem, minőségi aktív zajszűrős vezeték nélküli fülesből annyira nincs sok a piacon, főleg nem jóval olcsóbban. Nemrég volt itt az oldalon is Sony wf-1000xm3, az is 80k körül van - hangzásban persze nem tudom hogy viszonyul hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újratervezett AirPods Pro aktív zajszűréssel, nyomásérzékeny vezérléssel és Qi töltéssel mutatkozott be.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest