Új hozzászólás Aktív témák
-
Shockwave12
csendes tag
Én meg gratulálok a kultúrált, építő jellegű hozzászólásodhoz (egy olyan posthoz, ami nem véleménnyilvánítás volt).
Azon kéne elgondolkodod, és légyszives legközelebb fröcsögés előtt inkább ezen számodra látszólag megterhelő tevékenységet próbáld elvégezni, hogy miközben a metrón állsz tömegben netás sietsz a melóba... nem hinném, hogy megérzed azt a rezgést a zsebedben... de te biztosan soha nem tapasztalál efféléket ha íly magabiztosan vélekedsz.
Előzőleg nekem is egy XClef MT500-asom volt és egy SE T630am... közben átkoztam az egész koncepciót, hogy a zsebemben x+1 kütyü van... (közben beesett egy céges teló is még mellé), és a kulcsomat, meg egy rohadt zsebkendőt sem tudtam hová tenni.
Modilszolgáltatók stratégiája ? Miért ne szarnám le, hogy most kell hűségnyilatkozat vagy sem ?! Mi a frásznak cserélgessem a SIMeket a telefonban, hogy mindíg a legolcsóbban tudjam hívna a 20-30-70es számokat... ?! telefont használni kell, nem pedig folyamatosan izzadni, hogy kit hívok, mikor, és menniyért. Bár igaz, erről tök felesleges vitázni, ráadásul ez igencsak out-of-place.
A mindent egybe integráltságról meg annyit, hogy nem hiszem, hogy zenei minőségre fog a tisztes tömegközlekedő figyelni, amikor ''Kérem Vigyázzanak Az Ajtók Záródnak'' üvölt a feje felett 30 centire (mint ahogy egy 20 éves skodába is felesleges beépíteni 300k-ért hangrendszert).
De ezen dolgok átgondolásához kedves Ősember tényleg nem kell sok ész... ráadásul azt a keveset is tudni kell használni ...
[Szerkesztve] -
Shockwave12
csendes tag
Nagyon jópofa és a tudása pont elegendő... ugyanakkor nem teljesen látom, hogy a mai világban meddig lesz még lételeme az ilyen tipusú lejátszóknak... Bármelyik mobilszolgáltató lassanként ingyen vág hozzá az emberhez MP3-as telefont, headsettel és membővítési lehetőséggel. Beletolni egy kártyát, és mehet a móka (nomeg nem szopódik az ember a tömegben a ''CsörögATelefonDeNemTudomFelvenniVagyNemHallom'' helyzetek miatt). 1-2 Gigás kártyák elég jutányos áron vannak, nem csak mp3 lejátszóba tehetők, illetve veszek mégegyet és cserélgethetem, ha éppen úgy szottyan kedvem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest