Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shockwave12

csendes tag

válasz Pompi #22 üzenetére

Igaz, elnézést a bocsánatért...

Ugyanakkor az ész érvek elhangzottak már. Sajnálom, hogy egy relatíve kultúrált kérdés ilyen indulatokat generál a fórumozókban.

[Szerkesztve]

• Shockwave12

csendes tag

válasz Ősember #9 üzenetére

Én meg gratulálok a kultúrált, építő jellegű hozzászólásodhoz (egy olyan posthoz, ami nem véleménnyilvánítás volt). ;)

Azon kéne elgondolkodod, és légyszives legközelebb fröcsögés előtt inkább ezen számodra látszólag megterhelő tevékenységet próbáld elvégezni, hogy miközben a metrón állsz tömegben netás sietsz a melóba... nem hinném, hogy megérzed azt a rezgést a zsebedben... de te biztosan soha nem tapasztalál efféléket ha íly magabiztosan vélekedsz.

Előzőleg nekem is egy XClef MT500-asom volt és egy SE T630am... közben átkoztam az egész koncepciót, hogy a zsebemben x+1 kütyü van... (közben beesett egy céges teló is még mellé), és a kulcsomat, meg egy rohadt zsebkendőt sem tudtam hová tenni.

Modilszolgáltatók stratégiája ? Miért ne szarnám le, hogy most kell hűségnyilatkozat vagy sem ?! Mi a frásznak cserélgessem a SIMeket a telefonban, hogy mindíg a legolcsóbban tudjam hívna a 20-30-70es számokat... ?! telefont használni kell, nem pedig folyamatosan izzadni, hogy kit hívok, mikor, és menniyért. Bár igaz, erről tök felesleges vitázni, ráadásul ez igencsak out-of-place.

A mindent egybe integráltságról meg annyit, hogy nem hiszem, hogy zenei minőségre fog a tisztes tömegközlekedő figyelni, amikor ''Kérem Vigyázzanak Az Ajtók Záródnak'' üvölt a feje felett 30 centire (mint ahogy egy 20 éves skodába is felesleges beépíteni 300k-ért hangrendszert).

De ezen dolgok átgondolásához kedves Ősember tényleg nem kell sok ész... ráadásul azt a keveset is tudni kell használni ... ;)

[Szerkesztve]

• Shockwave12

csendes tag

Nagyon jópofa és a tudása pont elegendő... ugyanakkor nem teljesen látom, hogy a mai világban meddig lesz még lételeme az ilyen tipusú lejátszóknak... Bármelyik mobilszolgáltató lassanként ingyen vág hozzá az emberhez MP3-as telefont, headsettel és membővítési lehetőséggel. Beletolni egy kártyát, és mehet a móka (nomeg nem szopódik az ember a tömegben a ''CsörögATelefonDeNemTudomFelvenniVagyNemHallom'' helyzetek miatt). 1-2 Gigás kártyák elég jutányos áron vannak, nem csak mp3 lejátszóba tehetők, illetve veszek mégegyet és cserélgethetem, ha éppen úgy szottyan kedvem.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák