Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Shockwave12 #21 üzenetére
1. ha nem véleménnyilvánitás, akkor mi volt amit irtam?
2. ''legközelebb fröcsögés előtt inkább ezen számodra látszólag megterhelő tevékenységet próbáld elvégezni'' ha már megprobálsz okosat irni, legalább használj a mondatkörnyezetbe illö szavakat is
3. zsebedben hogy ne éreznéd meg a rezgést?ezt ne probáld megmagyarázni... igen, teljesen biztos vagyok ebben
4. aztán marhára leterhelö egy 10,8 x 30 x 42 mm méretü akármit betenni a telefonod mellé... elmondom, nem titok: a nadrágon hául is van zsebnekem is külön szoltak, én sem láthattam
5. legelöször te kezdtél el a számokrol bezsélni, amikor meg felvetem a tarifákat, leszolsz, hogy nem éri meg nézni
6. igazad van, a metro tényleg zajos, de nem minden lejátszonak tiszta a hangja magas hangerön
7. ráadásul azt a keveset is tudni kell használni - van egy ötletem, de megtartom -
Pompi
nagyúr
válasz
Shockwave12 #21 üzenetére
Szokások és igények különbözőek. Maradjunk meg az intelligens érvek - ellenérvek szintjén és ne menjünk el a személyeskedés felé. Köszönöm!
-
Ősember
őstag
válasz
Shockwave12 #3 üzenetére
gratulálok
szerinted minöségben a telefon megüti az iriver lejátszokat?
szerintem meg pont az a gyikság, hogy a telefon tudjon fényképezni, zenét lejátszani...
tipikusan nem érzed át a mobilszolgáltatok stratégiáját. persze hogy azt a 2 dollár elöállitási költségü telefont ingyen adja drága tarifákkal és hüségnyilatkozattaltalán ebbe kellene belegondolni. nem olyan olcso az, mint a reklámban!
ha már ennyire belejöttél akkor miért nem tudod a franko kis telod rezgöre beállitani?akkor beteszed a zsebedbe és meghallod. be kell lássad, nem kell hozzá sok ész
-
Tib_
csendes tag
válasz
Shockwave12 #3 üzenetére
Sztem igenis lesz leteleme az ilyen tipusu lejatszoknak, mert nem mindenki szereti az all-in-one csodakat ahol az adott funkciot csak bizonyos kompromisszumokkal lehet megvalositani. Illetve masik ok amiert en ilyet vennek, hogy mp3-at jatszani (+ radio belefer) ez jo, es telefonalni meg telefonnal szeretek. nempedig megveszek egy felteglat amiben jetpack is van, mikor nemhinnem hogy sok szuksegem lenne a jetpackra mert nemvagyok en DukeNukem, nameg nemakarok olyanert fizetni amit sose hasznalok..
persze most picit sarkitottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest