- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
foregister #51 üzenetére
nekem egy globalsat bt-338 bt gps-em van, imándom, absz megbízható bármilyen időjárási körülmények között, csak hát plusz egy kütyü, ennyi a baj vele.
ha pedig tovább lépnek akksi tartósság terén, én szívesen látnám integrálva a gps-t -
Integra
titán
válasz
foregister #33 üzenetére
mivel most is pda-m van, én jól bánok már a stylussal
-
Integra
titán
válasz
foregister #28 üzenetére
én úgy is elfogadnám ha nem lenne qwerty klavi, nekem tök fölösleges ha már érintőképernyős
inkább erősebb akksit tegyenek bele klavi helyett, meg jobb kamerát és sd slotot
de jó a megkezdett út, idő kérdése a következő generáció vga kijelzővel és gps-szel.
igo szerintem csont nélkül fut rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Cyberpunk 2077
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest