- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
azzio
aktív tag
a médiának (retekklub meg a tévékettő szerintem nem az, de akkor is így hívják) az egyetlen dolga ezzel kapcsolatban az lenne, hogy tájékoztasson minket a lehetőségről, hogy segíthetünk, és persze arról az eseményről, ami miatt segíteni kell. de amit ezen felül már művelnek, azért mindenk a ***** ******.
Egyébként nekem is a Matávos verzió tetszik a legjobban, annyiszor utalok át 200Ft-ot, amennyiszer akarok, és még megmozdulnom se kell hozzá -
V.ki
aktív tag
Én azt tom erre mondani,hogy szánalmas(mármint amit a média csinál belőle)
Naggyon szomorú dolog,adnék,ha tudnék
Sajnálom azokat a gyermekeket,akik apját-anyját elveszettete
a híradónál 3 percig álltam vigyázba'
Részvétem -
Az alábbi honlapon összeszedték, hogy néhány fontosabb szervezet hol gyűjti az adományokat.
Bővebben: link
A Matáv adományvonal is működik. Aki jan. 31-ig hívja a 1749-et, az hívásonként 200 Ft-tal támogatja a szökőár áldozatait. Ez egy hete működik, és eddig 50 millió forintot gyűjtöttek így össze. Ez a saját adományod, de a Matáv ingyenesen működteti a szolgáltatást, tehát nem nyúl le belőle semmit, hanem 200 Ft-ot elvesz tőled, és 200 Ft-ot juttat el oda, ahova kell. -
micro
addikt
A Magyar Vöröskereszthez is lehet utalni.
Én oda utaltam a pénzt, mert bennük feltétel nélkül megbízom.
Az Unicefben is, de pl a Blikkes számlaszámra nem szívesesen küldenék...
De ezt lehet, hogy csak a rossz előítéletem mondatja velem.. -
And
veterán
válasz
Intelligencs #6 üzenetére
Az OTP Direkt bejelentkező oldalán is (Bővebben: link) fent van három számlaszám: a UNICEF, a Baptista-, ill. a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számai. Ha ezek valamelyikére utalsz, a bank átutalási díjat sem számít.
-
dabadab
titán
válasz
Intelligencs #6 üzenetére
Igen.
Amugy nem csak Unicef van, en pl az Okomenikus Szeretetszolgalatnak utaltam, mert ok is ott szoktak lenni mindenhol, ahol baj van. -
Vajon az OTP-s internetbankommal át tudok utalni a számlára?
-
Uhm... hát nem is tudom, hogy kezdjem. Én szeretnék segíteni, részemről 4-5 ezer forint teljesen korrekt, főleg, ha tényleg oda megy a pénz, ahova az meg van hirdetve, mert becsapva sem szeretném érezni magamat. És utálom azokat a közvetítő cégeket, melyek leszippantják a beküldött pénzek bizonyos százalékát. Azon a telefonszámon kiküldik postán a címemre a csekket?
Vikthor -
PostMan
tag
A téma eleve off topic.
Ettől függetlenül -azaz ezen belül-, ''off topic''-ba teszem a hozzászólásomat.
Remélem, teljesen szükségtelenül kérem, amit kérek, de mégis:
Nem tartanám korekt hozzáállásnak, ha olyan jellegű hozzászólások jelennének meg, hogy ''mi köze ennek a PH!-hoz'', vagy ''miért fizessek másnak, ha magam is alig...''. stb.
Aki így gondolkodik, az ne szóljon hozzá és ne ajánljon fel. Mindkettő ingyenes.
Aki pedig megteheti, és úgy gondolja, az tegye.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged