- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Flashcash #162 üzenetére
Próbáltam a BeyondTV-t is, nagy valószínűséggel ez sem boldogult a hardveres tömörítéssel, mert a timeshiftes videója egyrészt ronda, másrészt eszi a pocesszort. Megjelenik az ATI Analog Audio Capture, de hangot nem ad. A Cyberlink szoftverével is az volt az érdekes, hogy bármilyen hangbemenetre állítva (TV Tuner, Aux, Line-in stb.) a Wave csúszkával lehetett állítan a hangerőt, talán azért mert a PCI buszon hozza át a hangot. Újabb vicc a PowerCinemában, hogy ha a TV lejátszót lenémítottam, akkor lenémította az összes hangot (mp3, ICQ hangjai stb.).
Nálam a focis videó lejön most is, tegnap viszont kimaradozások voltak a szolgáltatónál. -
rudi
nagyúr
válasz
Flashcash #155 üzenetére
WinDVR2 és 3 is működött többé kevésbe, tudtam direkt streamet felvenni, de hangot ezzel a programmal sem tudtam előcsalogatni TV nézés közben. A Media Portallal legalább a felvételnek volt hangja. A WinDVR-ekkel az volt a baj, hogy nagyon gyengén találták meg a csatornákat. Az ATI CD nem segített, instalálási hibára hivatkozik.
-
atifarkas
tag
válasz
Flashcash #118 üzenetére
Hat akkor ezek szerint csak egy ev mulva vagy kesobb lesz olyan MMC ami tamogatja a theater550-et
. Majd mikor a Aiw-okon is ilyen tv-tuner lesz. De azert elindul a MMC TV a kartyan nem? mint ahogy feljebb is irtak hogy elindul mas nem ati tv tuneren. Csak eppen nem hasznalja ki az osszes tudasat...
-
Mog
csendes tag
válasz
Flashcash #105 üzenetére
'Mindenfélét magyaráztak, hogy ez miért van, de értelmes érveket nem hallottam...
'' Ezt arra értettem, hogy nem tudtak értelmes magyarázatot adni arra, hogy miért nem lesz MMC támogatás, nem arra, hogy miért működik most a régebbi MMC-vel valamilyen módon... csak pontatlanul fogalmaztam!
#104:
De én nem mint közgazdász szeretném majd használni a kártyát!!!!!!
''Bar azert mar vagy fel eve piacon van az theater550 igy mar tenyleg kene hozza rendes programot adni.''
Pontossan erről van szó... -
Mog
csendes tag
válasz
Flashcash #101 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy működnie kéne!
Csak meglepő az, hogy az ati-nál mennyire elzárkóznak attól, hogy MMC támogatást adjanak ehhez a kártyához, és ehhez képest valamilyen módon már most működik... Úgy tűnik, hogy nem kéne megszakadni, hogy az MMC-t theater 550P kompatibilissé tegyék. Mindenfélét magyaráztak, hogy ez miért van, de értelmes érveket nem hallottam...
Én is olvastam, hogy 9.06 lesz a köv verzió, mivel a 9.04 azt hiszem a HDTV kártyákhoz lett kiadva, vagy valami ilyesmi, ezek csak kósza hírek. Végül is ebből a szempontból mindegy, hogy hanyas lesz, ha nem működik együtt a theater 550P-vel.
Nem értem, hogy amikor adott egy kiválló képességű kártya, akkor mér nem lehet hozzá valami szoftvert is kiadni, ami kihasználná a képességeit. És adott egy kiválló képességű sokak által egekig magasztalt szoftver (MMC), ennek a kettőnek a találkozása biztos siker lenne... Így külföldi fórumokon csak arról lehet olvasni, hogy hogyan próbáljuk meg kicsikarni a kártyában rejtőző képességeket, és ez miért nem megy...
Én már több hónapja (3) várok erre a kártyára, de kezdek bizonytalanná válni, hogy tényleg használható lesz-e... Kacsingatok a Hauppauge PVR-150 felé... -
HW-Peter
aktív tag
válasz
Flashcash #78 üzenetére
Írtam nekik email-t, hogy kapható-e már, és esetleg lehet-e Magyarországról rendelni (postai utánvét / előre utalás stb.) Ezt válaszolták:
Dear Sir,
unfortunately it is impossible to get it from our company, because we did not get any TV Tuners with PAL standard and it is still impossible to get them.
Kind regards, ...
Tömör fordításban: Nem, mert nekik sincs (még?), és lehetelen beszerezni PAL szabványút. Sajna -
-
atifarkas
tag
válasz
Flashcash #68 üzenetére
Nekem egy All-inWonder 8500DV -m van amiben a sima Theater van. nem a 200-as vagy a 550-s. Es ezert le is cserelem... na 111. Regebben volt nekem is olyan hogy azt irta kia MMC hogy a tunerem nem tamogatott. De a kep megis bejott es mindent frankon lehetett hasznalni. Amugy akinek aiw-ja van mint nekem es pluszba berak egy ilyen tv kartyat az a TV-nel megszkott PIP-es rendszerben tudja hasznalni!
. Aki talal vegre egy helyet ahol meg lehet venni, jelezzen ide!
-
-
supercow
őstag
válasz
Flashcash #30 üzenetére
egyiknél sincs listában, majd írok mailt nekik.
a tápot meg tudom kérdezni, de valszeg előre kell majd küldeni a pénzt + pk.
számolj az utazási idővel (7-10nap) és azzal hogy ott 110V-60Hz a hálózat, tehát nem biztos hogy itthon be tudod dugni, hacsak nincs rajta átkapcsoló 110-220v-ra ;)
[Szerkesztve] -
supercow
őstag
válasz
Flashcash #16 üzenetére
az okés de ez a Sapphire oldalán a hivatalos terméklista, itt:
http://www.sapphiretech.com/product-matrix/full_retail.xls Bővebben: link
Gondolom nincs külön EU verzió, mert a termék oldalán ez áll:
http://www.sapphiretech.com/vga/theatrix.asp Bővebben: link
# Theater™ 550 PRO core
# MPEG-2 video encode support
# MPEG Audio Encoder with sampling rates of up to 48khz
# Dolby Digital 2 channel encoding
# Programmable filters
# NTSC/PAL
# Motion adaptive 3D Comb Filtering
# FM Radio
# World-Wide Audio Decoder
# 16MB DDR memory controller
Azért nem értem, mert azt hittem hogy simán driver-szinten állítható lesz, és nincs szükség külön gyártani a két verziót. Reméltem hogy rendelek egyet külföldről és driver letöltéssel megoldom az átállítást PAL-ra.
Bár ez a bolt csak USA-n belül szállít, van ott ismerős aki megrendelné és elküldené sima csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest