- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dystopia
tag
A foci.mpg media playerrel nem vonalas, powrdvdvel sem. Megneztem, media player alatt is a cyblink video/sp filter dekodol, tehat nem meglepo az egyezes. Kartya: radeon9200 (melohelyi gep). Viszont ugyanitt: virtualdubmod vonalaz mint annak a rendje, akkor is, ha hardware YUV overlay be van kapcsolva.
-
dystopia
tag
Akkor megvolt a napi betevo vvarez, plusz ha majd eljut egy ilyen theater550pro-s kartya hozzad, akkor szakerthetnel arrol gyakorlati tapasztalatok alapjan, en ugyanis ruditol ilyenekre szamitok. Ja, es pont a theater 100-as driverenek WDM-es implementacioja buggy, pl. directshows programokkal meg nem tudtam interlacelt videot kesziteni, mig a vfw-s driverrel megy. (ha valakinek megy, szoljon, akkor tovabb kiserletezem). De persze gagyi az egesz ugy ahogy van, nademajdatheater550pro!
-
dystopia
tag
Ha tényleg lehet kérdezni/kérni akkor én azt kérném, hogy a szoftverkörítésből a driver-t azért vizsgálgasd meg, és nézd meg hogy muzsikál flyds (vagy más directshow) és virtualdub alatt, mekkora felbontásban lehet digizni, sebességre milyen (pl. bírja-e real timeban egy olyan gépen, amin amúgy megy fullres xvid kódolás bt8x8-calt). Jó lenne azt is tudni, hogy a hangot a video dekóder tudja-e digizni (és milyen minőségben) vagy azt csak hangkártyán keresztül lehet. A driver próbálgatása azért is lenne fontos, mert a philips meg bt (cx) cuccokhoz képest itt a third party driverekre valszeg nem támaszkodhatunk. És ehhez kapcsolódik a csodacsippestuner támogása: tudom majd kedvenc tvnézőprogramjaimat használni? Mondjuk ha ez egyedi probléma, akkor hagyd a fenébe, de kíváncsi vagyok, használja-e valaki a gyári programokat tévézésre és digizésre egyáltalán. És ha már tv, akkor képminőség: zajszűrése rendben van? Vagy inkább mégis egy Terratecet vegyünk (most elég olcsó!).
Én addig voltam amúgy theatre hívő, amíg nem vettem egy VIVO-s kártyát: az ősrégi bt878-cas tunerem (ami kevesebbet ér, mint amit a vivoért fizettem) sajnos röhögve sárbatiporja képminőségben, gyakorlatilag a video in-ért (tehát a theater-ért) feleslegesen fizettem.
Persze ha theater fícsörökről írsz elméleti fejtágítót, azt is szívesen olvassa az ember, aztán megy megvenni a terratecet egy dinoszaurusz philips video dekóderrel és tunerrel, mert hát éljen a hype, csak ne az én pénzemen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest