- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atifarkas #205 üzenetére
Hali!
Én is szeretnék egy ilyen kártyát, de még mindig bizonytalan vagyok...
Tehát, az általad ajánlott software összeállítással már működik a hardware-s mpeg2 kódolás? Egyszerre avi-ba is fel lehet venni, vagy marad az mpeg2-ből való áttömörítés? TXT már elérhető ezzel a kártyával?
Az infrás távitányító mennyire gáz? Szükség esetén bármilyen Ati által gyártott rádiós cuccal kiváltható? -
Mog
csendes tag
válasz
atifarkas #95 üzenetére
Bővebben: link
Erről a topicban olvastál erről, nem? Nekem nem egyértelmű, hogy a srác Mo.-n van. Fel is tettem neki a kérdést, még nem válaszolt. A zipzoomfly jelenleg csak USA és Canada területén szállít. Az aláírásában Klipsch Promedia 5.1 Ultra szerepel a srácnak, amit ha jól tudom csak az USA-ban terjeszti a Klipsch (itthon csak a sima Promedia 5.1 kapható). Szerintem arra gondolt, hogy rendel egyett magának és elküldi annak Mo.-ra annak aki szeretne ilyet. Az utólsó hozzászólásában azt írta, hogy 2 nap alatt szállította a zipzoomfly neki a kártyát. Mo-ra 2 nap alatt nem hiszem, hogy ideérne.
Én több helyen olvastam, hogy külön lesz a PAL verzió (ami még nem kapható), meg külön az NTSC, tehát amíg biztos infot nem lehet tudni, addig semmiképpen ne rendelj ilyet az USA-ból. -
Mog
csendes tag
válasz
atifarkas #93 üzenetére
Ha jól tudom akkor külön van PAL-os verzió, és külön NTSC-s szóval ne rendeld meg mert könnyen lehet, hogy nem tudod majd használni. Igaz hogy úgy van hirdetve, hogy NTSC/PAL, de úgy tudom, hogy vagy egyik vagy másik!!
Érdemes ezzel kapcsolatban ezt a fórumot végigböngészni, itt minden tudhatót leírnak, 2 ati-s srác is írogat benne: Bővebben: link -
Mog
csendes tag
válasz
atifarkas #91 üzenetére
Hát remélem nem lesz nyár, mire ideér! Ha minden igaz akkor már az egyik hardveres lap már kapott tesztpéldányt a PAL verzióból. Azaz fizikailag kész van a kártya. Innen már csak nem lesz három hónap mire ideér. Ugye nem????
Érdekesség: Az új driverrel már tudtak képet és hangot kicsikarni az MMC-ből, ami messze volt a jótól ugyan, de.... Ahhoz képest, hogy hivatalosan azt mondják, hogy nem lesz MMC támogatás...
Még nincs olyan oldal ahhol lehetne rendelni tudomásom szerint. A fenti oldal is kacsának bizonyult. -
Mog
csendes tag
válasz
atifarkas #89 üzenetére
Állítólag ma kezdik el a szállítást Európába, mivel elkészültek a driverekkel (állítólag új driver jön ki, amiben megoldottak egy-két problémát...)stb. Hogy Mo.ra mikor kerül be...
Állítólag nincs és a közel jövőben nem lesz MMC (multimedia center) támogatás. Jelenleg a PowerCinema tudja kezelni, meg a Windows 2005 MCE. Állítólag már a PowerCinema is javult valamit, mert eddig használhatatlan volt... De, ha jól tudom, egyikben sem lehet a beállítsokat nagyon variálni (bit-rate, stb.). Többen fel vannak háborodva, hogy annak idején MMC támogatással hirdették a kártyát, de most kiderült, hogy nem lesz. Annnak ellenére, hogy az ati honlapján még vannak ilyen adatok, és annak ellenére, hogy a Sapphire Theatrix manualjában hivatkoznak rá az MMC 9.04-re... Hát semmi sem fenékig tejfel...
Én is nagyon várom már hónapok óta, hogy végre beérkezzen ez a kártya, de rengetegen csalódtak benne a szoftveres cirkuszok miatt.
Amivel még működik a kártya az a Beyond TV, Media Portal és VirtualVCR. A Beyond TV hivatalosan nem támogatja a kártyát, de mehet vele, de nem minden esetben. A Media Portal-ról eddig annyit tudtam meg, hogy aki kipróbálta Win reinstallal fejezte be ezt a kalandot. A VirtualVCR- nél nagyon sokmindent lehet állítani (bit-rate, avi-ba mentés stb.), de hang sokszor nincs...
Sokan feltették a nagy kérdést külföldi fórumokon, hogy ha van az a nyüves Ati MMC, ami olyan jó, mér nem támogatja ezt a kártyát??? Értelmes választ még nem olvastam az ati-soktól, megoldást ezekre a problémákra végképp nem. -
válasz
atifarkas #71 üzenetére
Én Pinacle PCTV-vel használom a Multimedia Centert és nincs all-in-wonder kártya sem a gépben.
A képminőség természetesen nem ugyanaz mint egy All-in-Wonder ATI kártyával és a ráoptimalizált szoftverrel.
---------------------------------------------------------------------
Közben megjelent egy teszt a Powercolor Theater 550-es TV tunerről:
Bővebben: link
Az ATI MMC következő verziója a 9.06 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest