- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Polacheck #10 üzenetére
Szereztél nekem egy igen jó estét a hsz-eddel, de megpróbálok komoly maradni
Nos, hát budin egész mást csinálok, szerintem az alkotásban zavarna a TV...a kádba vagyok akkora állat és beleejteném /anno V500-asomat beleejtettem, pedig csak sms-t írtam/Kocsiban pedig van nékem egy 500W-os hangrendszer subwooferrel meg minden jóval...várakozáskor megelégszek avval is...utazáskor pedig vezetek
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Polacheck #10 üzenetére
Pontosan. Ezt nem arra találták ki, hogy TV helyett ezt rakd ki a nappali közepére és nézze az egész család (mint a reklámban
).
Én is sokáig hülyeségnek tartottam pl. a mobilos játékokat, de utóbbi időben rákaptam, két óra közt pont jól el lehet velük lenni, ez is kb. erre jó.
Az már persze jó kérdés, hogy egy ilyen funkcióért, amit csak időnként használsz érdemes-e kiadni több mint 100ezer Ft-ot (gondolom ez se a 20k-s kategória lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest