- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
hátrább az egerekkel!
egy megközelítés szerint ráutaló magatartásnak számít, hogy letöltötted, azaz beszerezted a terméket, csak nem ellentételezted, ahogy az a ''szerződésben'' lenne. Ezzel bizonyítható, az elmaradt haszon, de az a szépsége is megvan, hogy szerződésszegés alapján (bár az is vitatható lenne, a tok, kézikönyv, dalszöveg, fotók stb. hiányában - ha ugyamolyan köcsög akarnék lenni, mint a jogvédők) simán polgári úton kezdődik az ügy, azaz a cég felszólíthat téged, hogy ellentételezd a terméket (mely esetben nekik is 100%ra kell teljesíteni, lásd előző zárójel...), vagy szüntesd meg a fennálló jogsértést, azaz del. Nekem ez ellen pl. semmi kifogásom. csak a jogtudásom elég szita, úgyhogy nemtom mennyire van igazam - na nem mintha érdemes lenne megoldást keresni, amikor anyázhatunk is!
Ja, és a moral highground ügyében, hogy mert drága, akkor lopható? Nos, előbb tessék elém rakni egy iTunes szintű valamit, ahol az 5000 forintos CD nekem tetsző egyetlen számát letölthetem 200 ft-ért vagy kevesebbért, hadd legyen választásom. Amíg vedd meg vagy kuss a hozzáállás, addig bárki polgári engedetlenségi harcá nyilváníthatja a letöltést. -
Egon
nagyúr
1. Mostanában nincs sok időm.
2. Valszeg öregszem: sokszor nincs sok kedvem új dolgokkal ismerkedni, inkább nosztalgiázok.
3. De ha nem töltenék le ezt-azt, akkor tutira az hiányozna, azzal akarnék nyomulni (Murphy).
4. Már megbocsáss, de mi a fasz közöd van hozzá, hogy én mit töltök le?!? Csak beszólogatsz itt mindenkinek, meg paráztatsz össze-vissza, ráadásul többször baromságokat írtál (másik topic; a szakértői díj a perköltség része, megkérdeztem egy jogászt).
A magam részéről mostantól - szép magyar szóval mondva - ignorállak. -
luciferc
őstag
nyugi, ott voltam én is. és arról ott sem győztél meg, hogy ha csak logfileok vannak, az bármit is bizonyít. ha nincs rendőrségi csomagelemzés vagy a vinyódon nem találják meg a log file által mutatott fileokat, akko a logfile szart sem ér. érted??? a log file ok lehet a nyomozásra, de önmagában lófaszt sem ér. ha el van titkosítva az egész géped, akkor az ég világon semmit nem tudnak rádbizonyítani, max csomagelemzéssel. nálam minden kényes cucc titkosított, jöhet bárki, max nem lesz gépem (persze ez már szopacs), de semmit rám nem vernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged