Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
hátrább az egerekkel!
egy megközelítés szerint ráutaló magatartásnak számít, hogy letöltötted, azaz beszerezted a terméket, csak nem ellentételezted, ahogy az a ''szerződésben'' lenne. Ezzel bizonyítható, az elmaradt haszon, de az a szépsége is megvan, hogy szerződésszegés alapján (bár az is vitatható lenne, a tok, kézikönyv, dalszöveg, fotók stb. hiányában - ha ugyamolyan köcsög akarnék lenni, mint a jogvédők) simán polgári úton kezdődik az ügy, azaz a cég felszólíthat téged, hogy ellentételezd a terméket (mely esetben nekik is 100%ra kell teljesíteni, lásd előző zárójel...), vagy szüntesd meg a fennálló jogsértést, azaz del. Nekem ez ellen pl. semmi kifogásom. csak a jogtudásom elég szita, úgyhogy nemtom mennyire van igazam - na nem mintha érdemes lenne megoldást keresni, amikor anyázhatunk is!
Ja, és a moral highground ügyében, hogy mert drága, akkor lopható? Nos, előbb tessék elém rakni egy iTunes szintű valamit, ahol az 5000 forintos CD nekem tetsző egyetlen számát letölthetem 200 ft-ért vagy kevesebbért, hadd legyen választásom. Amíg vedd meg vagy kuss a hozzáállás, addig bárki polgári engedetlenségi harcá nyilváníthatja a letöltést. -
Egon
nagyúr
1. Mostanában nincs sok időm.
2. Valszeg öregszem: sokszor nincs sok kedvem új dolgokkal ismerkedni, inkább nosztalgiázok.
3. De ha nem töltenék le ezt-azt, akkor tutira az hiányozna, azzal akarnék nyomulni (Murphy).
4. Már megbocsáss, de mi a fasz közöd van hozzá, hogy én mit töltök le?!? Csak beszólogatsz itt mindenkinek, meg paráztatsz össze-vissza, ráadásul többször baromságokat írtál (másik topic; a szakértői díj a perköltség része, megkérdeztem egy jogászt).
A magam részéről mostantól - szép magyar szóval mondva - ignorállak. -
luciferc
őstag
nyugi, ott voltam én is. és arról ott sem győztél meg, hogy ha csak logfileok vannak, az bármit is bizonyít. ha nincs rendőrségi csomagelemzés vagy a vinyódon nem találják meg a log file által mutatott fileokat, akko a logfile szart sem ér. érted??? a log file ok lehet a nyomozásra, de önmagában lófaszt sem ér. ha el van titkosítva az egész géped, akkor az ég világon semmit nem tudnak rádbizonyítani, max csomagelemzéssel. nálam minden kényes cucc titkosított, jöhet bárki, max nem lesz gépem (persze ez már szopacs), de semmit rám nem vernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest