- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
A letoltest tovabbra sem bunteti a torveny!
Csak a megosztast.
Gondolom ugy nez ki a valosagban hogyha van otthon nalad sok kiirt film, meg 5Tb winyokapacitasod akkor kijonnek es a gyanu alapjan lefoglaljak. Kesobb a birosag elott pedig a log-ok vagy ki tudja mi alapjan ''alaposan gyanusithato''-kent itelnek el, mivel (ha) az ugyesznek sikerul birot erre ravennie. -
JanoXP
aktív tag
Hello!
Miskolci vagyok, így hallottam ezt-azt. Ugyan nem konkrétan ezzel a hírrel kapcsolatban, de kb. fél évvel ezelőtt egy üzletközpontban lévő mobiltelefonos kócerájt be-, a tulajait pedig lecsukták. Ők a telefonok legális kereskedelmi oltalma alatt 1000-számra másolták a CD-ket, DVD-ket, amiket nagykapacitású winyókon szállítottak be hozzájuk. Szerintem innen indult ki az egész Miskolci mizéria. Azóta több DVD kölcsönzőt ''meglátogattak''. Most itt Miskolcon egy nagyon agilis rendőrfőkapitány van, akiből kinézem, hogy a bűnözést a 0-ra akarja visszaszorítani. Mégha ez leányálom, akkor is...
Közúti razziák, baleset-megelőző kampányok megyeszerte, emellett jóbartátságban van a vámkommandóval is (közel van Ukrajna)...
Valahogy csak megszokjuk... -
dgaboca65
csendes tag
-
net84
őstag
igaz! Csak sajnos nem azon a Pistikén kellene példát statuálni, aki csak saját használatra ment le biztonsági másolatot... Minden ünnep elött tele van a tv, hogy melyik piacon mennyi hamisított cd-t dvd-t lehet kapni! Bezzek arról nemigazán beszélnek, hogy elfogták volna őket! (nem lehet őket elfogni, mert a mögöttük álló bűnbandát kell leleplezni... - ezzel ne etessenek). Inkább a kicsi átlaguser-t riogatják, fenyegetik!
Csak az arányokkal és az eljárással nem értek egyet! -
rii
nagyúr
Ezt én is így látom felszínesen.
Ha géppuskával vigyáznának minden avi és mpg kiterjesztéű file-ra, akkor sem lesz bevételük több az én zsebmből mert nem szánom rá.
Viszont az erkölcsi norma megfelelő anyagi háttérrel párolsulva, különösen ha nyugalomra vágyik a lélek, megálljt mond az UNDERGROUND hajlamonak, és tized annyi DVD-t ugyan, de pémzért vesz....
Az ilyen akciók, hírek inkább lelki terror .... a DC nem fog kihalni ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest