Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Épp ez lesz az előnye azzal, hogy az x1900gt-t (régi CF) tudom majd használni mondjuk majd esetleg egy R6xxes kátyával, ami már ugye belső CF-es...
Aki meg a tesztre hivatkozva írta a véleményét, megnézhette volna hogy az szept (asszem) 18án készült, tehát bő egy hónapja, ami alatt rengeteget javíthattak rajta... (Meg a konklúziót is elolvashatta volna: Úgy gondolj(t)ák, hogy a két X1900GTvel megérné az árát a szoftveres CF. -
Zotya84
őstag
válasz
Komplikato #27 üzenetére
X1950Pro-t össze sem rakhatok X1900GT-vel?
-
Zotya84
őstag
Hmmm... Ez lehet hogy tetszik (-eni fog), ugyanis azt egyikőtök sem íra, hogy ez az ÚJ driver, mi van, ha javítottak a sebességen?
1. Pláne, hogy ma már egyre népszerűbbek a kétmagos procik, és ha még azt is megoldják, hogy ha már a játék nem is támogatja őket, de a driver segítségével a programok affinitásával játszanak, és az egyik mag a játéké, míg a másik a CFé???
2. Ez akkor jöhet jól ha vki úgy járt mint én: megvette az olcsó X1900GTv2-t, ami ugye külső kábeles, majd rá 2 hétre bejelentik, és kapható lesz hasonló áron - na jó kicsit többért - a már belső kábelezésű X1950es széria. Amire nekem speciel szükségem lesz CFre, addigra ez talán jobban kiforr, így nem kell egyből két kártyát vennem, ha CF-et akarok.
3. Idézet a 6.11 RelNoteséből:
''New Features
This release of Catalyst® introduces software CrossFire™ support for any combination of Radeon® X1900 and X1950 installed in a system running either the Windows XP or Windows XP Professional x64 Edition operating system.
Note: Software CrossFire™ is not supported on the Radeon® X1950 Pro product line. -
Zotya84
őstag
hoppsz, ebből kimaradt vmi. a hsz-t lsd lejjebb
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest