Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
hát a több 100 évbe szerintem először a merevlemezek, tápok szólnának bele, majd az alaplapok, memóriák, és csak utána a procik. de hagyuk.
az, amiről szó van valóban HW támogatást igényel, nem lehet csak SW oldalról megoldani. de szerintem nem nyújt sokkal jobb megoldást, mint a konkurencia, amely gépek autómatikusan lekapcsolják az egész hibás CPUt, nem csak a kérdéses cache-részt. -
polika
senior tag
Több száz évig megbízható...mert a meghibásodott részeit letiltja egy töbprocesszoros környezetben..ez szerintem főleg a szoftver nem a hardver erénye, emelett az egész baromság szerintem 10 év mulva már elavult lesz egy ilyen itánium proci. De azért jó PR duma ez is az uborka szezonban.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest