- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
klepto
addikt
Most már jó...
Én csak az előbb vettem észre egy bugot, de csak pár percig :U
Viszont ha lenne e-mailcím, vagy valahogy meg lehetne oldani, az jól mutatna a következő névjegykártyámon, a háttérben pedig egy PH! logó :P
Nem lehetne megoldani valahogy ? :P
Legalább a Balázs show-ban nyújtott alakításomért cserébe :B
Esetleg némi kest is megérne, amit az oldalra fordíthatnátok, de szerintem más is szívesen támogatna titeket anyagilag, ha lehetne nekünk ...@prohardver.hu e-mail címünk :P
[Szerkesztve] -
-
Wildmage
senior tag
Az adatlap nekem nem jön le az emberekről. A tiedre pl ezt köpte ki:
Warning: Missing argument 2 for selects_user() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 477
Fatal error: Call to undefined function: 83() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 485 -
-
jeges
senior tag
''Fórumban a témalista és a hozzászóláslista bugos''
őőő.lehet, nem mondok újat, de nem megy az aktív témák se :U
izé...aktív tagok:
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at end of input at character 136 in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148
Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 203
Fatal error: Call to undefined function: 0() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 506
no és aktív témák:
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: relation ''t'' does not exist in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148
Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 203
Fatal error: Call to undefined function: 0() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 619
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha a forumban a blokkmeretet valtoztatom, elszall vlalmi hibauzenettel
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php:826) in /srv/www/prohardver.hu/rios3_forum.php on line 53
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged