- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
Még egy dolgot kérhetnék? Amikor feliratkozom egy topicra, akkor maradhatna ugyanannál a hozzászólásnál a kurzor? pl miután hozzászóltam, akkor olyan szépen arra áll rá. Utána meg a feliratkozáskor elmászik.
Ugyanez a jelenség (még régi mocival) volt a hozzászólás szerkesztésekor is. itt nem próbálom ki, mert senkit nem izgat ;) -
Surranó
aktív tag
Szerintem meg csak a legkülső TABLE tag WIDTH attribútumát kéne átírni 100%-ra, meg a többit is százalékosra. Esetleg a (rajtam kívül) mindenki által utált frame-ekkel, mert az pont erre való: 120,*,120 -- és középre marad az összes többi pixel.
De most inkább nem debugolom a stíluslapokat, hogy melyiket lehetne megpeccselni ;)
Parci! egyébként olyan marha nagy kérdés, ha már beleszólhatunk az oldal ábrázatába, hogy valami csiricsáré helyett barátságos és kis hw-igényű legyen? (nem, nem 1GHz alatti a CPU-m, de azér mégis... (a kedvesemé spec 120-as))
Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged