- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
válasz
kbalage2 #170 üzenetére
Nekem csak egyszer jelent meg szóval annyira nem lehet vészes a dolog :DDD Viszont azt nem értem, hogy most kb 2.-3. próbálkozásra tudtam csak belépni, azt írta hogy rossz a jelszó, majd miután beléptem az utolsó hsz listában megjelent pár régi topic is ami az utolsó nagy frissítés után anno eltünt, és a linkek is korrektek ...:F
-
kbalage2
aktív tag
Már volt ilyesmi úgylátom, nekem most jött elő ahogy automatice frissült az oldal.
(kiszedtem a hibaüzenetet -- nemtom miért csinálja, nekem jó, pedig a hiba amit írsz, általános kéne hogy legyen... /Parci/) -
Patched.
-
Luxurka
tag
hello!
Akkor nálam is ez jön elő keresésnél:
Fatal error: Call to undefined function: format_input_user() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 584
Megyek is aludni, mára elég volt :) -
Arhel
senior tag
Jaja, a kereső nem megy :(
-
válasz
TrollBalint #163 üzenetére
Ha Parci már alszik, lehet, hogy várni kell. :)
-
gado
tag
válasz
TrollBalint #163 üzenetére
Én is megnyugodnék :)
-
gado
tag
válasz
TrollBalint #160 üzenetére
Tudom, csak csináltam egy képet róla :)
-
Fatal error: Call to undefined function: format_input_user() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 584
Keresni akartam az topikokban. Folyamatosan előjön.
szerk: ua., mint Gadoé vagy Bálinté! :)
[Szerkesztve] -
gado
tag
Nem tudok semmire sem rákeresni, és ezt a hibaüzenetet kapom [L]http://kep.tar.hu/gado/images/pic5512291.jpg[/L]
-
chicken
senior tag
válasz
TrollBalint #157 üzenetére
biztos mindjárt elmúlik, és utána még nehezebb lesz kifogást találni bármi ellen is
-
chicken
senior tag
válasz
TrollBalint #155 üzenetére
sőt, szinte bármire
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
nappal is ez lesz? kalap le
-
Újabb patch ment föl, ha bármi para van, írjátok ide. Köszi!
(szerversebesség-optimalizálás zajlik) -
Surranó
aktív tag
Még egy dolgot kérhetnék? Amikor feliratkozom egy topicra, akkor maradhatna ugyanannál a hozzászólásnál a kurzor? pl miután hozzászóltam, akkor olyan szépen arra áll rá. Utána meg a feliratkozáskor elmászik.
Ugyanez a jelenség (még régi mocival) volt a hozzászólás szerkesztésekor is. itt nem próbálom ki, mert senkit nem izgat ;) -
Surranó
aktív tag
Szerintem meg csak a legkülső TABLE tag WIDTH attribútumát kéne átírni 100%-ra, meg a többit is százalékosra. Esetleg a (rajtam kívül) mindenki által utált frame-ekkel, mert az pont erre való: 120,*,120 -- és középre marad az összes többi pixel.
De most inkább nem debugolom a stíluslapokat, hogy melyiket lehetne megpeccselni ;)
Parci! egyébként olyan marha nagy kérdés, ha már beleszólhatunk az oldal ábrázatába, hogy valami csiricsáré helyett barátságos és kis hw-igényű legyen? (nem, nem 1GHz alatti a CPU-m, de azér mégis... (a kedvesemé spec 120-as)) -
klepto
addikt
Most már jó...
Én csak az előbb vettem észre egy bugot, de csak pár percig :U
Viszont ha lenne e-mailcím, vagy valahogy meg lehetne oldani, az jól mutatna a következő névjegykártyámon, a háttérben pedig egy PH! logó :P
Nem lehetne megoldani valahogy ? :P
Legalább a Balázs show-ban nyújtott alakításomért cserébe :B
Esetleg némi kest is megérne, amit az oldalra fordíthatnátok, de szerintem más is szívesen támogatna titeket anyagilag, ha lehetne nekünk ...@prohardver.hu e-mail címünk :P
[Szerkesztve] -
Bocs, most elvileg megy minden..
-
Club
őstag
Jelentem felül ez jelent meg:seln: - start: 60 - len: 30 - combo: 0 - dir: d
És a hardverpijac nálam lehalt, meg úgy állesz czámmen minden. -
[amne]
senior tag
[L]http://amnepage.atw.hu/phbug.jpg [/L] Mozilla alatt találtam egy ilyet.
-
chicken
senior tag
tetején jobboldalt az Infotech fül alatt nincs link
vagy nem is volt?
SZERK: és a régi bánat, hogy az Aktuális témák közül nem lehet igazából választani, csak azt az egyet, amiben éppen úgyis benne vagyok, az nem lesz javítva?
[Szerkesztve] -
-
Snail
csendes tag
Micsodaaaa? Lehet módosítani a nicken? Ez direkt van?
-
Snail
csendes tag
Egyik sem készítette ki, pedig ez a legtöbb fórummotoron kifog.
Gratula. -
Snail
csendes tag
ok ezt szépen vette a motor
lássuk az explorer gyilkos felkiáltójeleket
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Snail
csendes tag
Na egy kis teszt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
westlake
félisten
milyen felbontasra van ez kitalalva?:)
-
Gambit
őstag
Meg mindenkinél, aki 1280-al nyomja... :P
Erdoke: Hát igen, elég nagy meló lenne megcsinálni, hogy mindenkinél pont jó legyen, de nem lehetetlen egyébként. Csak az index.html-ben meg kell nézni, hogy mekkora képernyő szélesség van beállítva a usernek, és azt betölteni. Persze így annyiféleképpen meg kell tervezni az oldalt, ahányfajta beállítást támogatni akarunk. :B
[Szerkesztve] -
Nah, most visszatettem PONT olyannak, mint volt...
-
Wildmage
senior tag
Parci ne mozdulj, mert most jóó:C
-
Viktor77
titán
Egy régóta foglalkoztató kérdésemet felteszem most, bocs ha már volt róla szó.
Miért van a jobb oldalt egy kb. 2-3 centis üres fehér sáv? -
erdoke
titán
Opera alatt nekem (7.50) eddig is gyakran egymásba lógtak, de ha rákkattintottam bármelyikre, akkor előbújt a teljes lenyíló, és úgy már lehetett használni.
Szerk: Blokkálító modul eltűnt fentről, így egy sorban van minden. Jobbra megtalálható, akinek kell.:D
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Jelentem megint elhullott a keresőnk, és nem találom a Digitális fényképeim topicot. :)
-
Wildmage
senior tag
Nem lesz ez így jó.:(
A javaslatom az lenne, hogy mind felül, mind alul két sorban legyen a témacsoport és az oldalválasztó legördülő menü, az alatta lévőben pedig a topic címe. Ennek az lenne az előnye, hogy ugyan elvesz egy sort, de minden elfér és teljesen ki lehet írni a hosszú topiccímeket is. -
Gambit
őstag
Poén, hogy folyamatosan változik minden! Tisztára, mit egy virtuális elvarázsolt kastély! :P Hajrá Parci, jó lesz ez!
-
Som@
őstag
Idiótán néz ki most Mozillán.
Egymás alatt van minden. A téma csoport, a topic neve, és a hozzászolás-csoportválasztó. :( -
duracell89
senior tag
uhh...
király így görgő élkül, és az is jó, hogy alá került az oldalválasztó :C
Hajrá Parci! -
lesaux
veterán
Ez így kicsit el van csúszva.
-
Igen, benne van -- én most elvileg csak ezekről a lista-boxokról tudok, ezeken még sajnos dolgoznom kell.
Viszont: én azt hittem, hogy minimum hajnalig teljesen szét lesz verve az oldal. Megdicsérem magam, vagy 150 kb-nyi forráskódba nyúltam bele ezer helyen, mielőtt feltöltöttem a cuccost, így elméletileg marha sok hiba lehetett volna.
Megleptem magam, na..! :P -
Egyéb hibák a témalista és a hozzászóláslista boxokon kívül (ezek: fórum teteje és a jobb hasáb)?
-
Igen, MOST jó elvileg... szori, 70 ablak nyitva és peccselek mint az állat... :)
-
Club
őstag
Hogy most mi van, azt nem vágom, de minden téma, eltűnt a bal oldaról:F
Ezek után egy szót sem szólok az Arcképhez:D
Ez tényleg durva sok meló:)
[Szerkesztve] -
Válasszátok ki a témák közül pl. a hűtés, házak, modding-ot! Érdekes, ami fogad.
-
rdi
veterán
csak próbálkozom, látom Parcit, ahogy izzadságcseppek gördülnek le a tarkóján, és hirtelen megőszül: már 6 órája csak javítgatja a programhibákat és még mindíg nem yo.
Mindenesetre javasolom Garnier hajfestéket, abból is a szilvakéket :DD -
Aktív tagok most már megy.. patched.
-
westlake
félisten
szegeny parci:DD
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hajrá PH!!!!
bízok bennetek, ti nem az index vagytok....
remélem tanultok az ő gyökérségükből:DD:DD:DD -
Wildmage
senior tag
Az adatlap nekem nem jön le az emberekről. A tiedre pl ezt köpte ki:
Warning: Missing argument 2 for selects_user() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 477
Fatal error: Call to undefined function: 83() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 485 -
-
jeges
senior tag
''Fórumban a témalista és a hozzászóláslista bugos''
őőő.lehet, nem mondok újat, de nem megy az aktív témák se :U
izé...aktív tagok:
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at end of input at character 136 in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148
Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 203
Fatal error: Call to undefined function: 0() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 506
no és aktív témák:
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: relation ''t'' does not exist in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148
Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 203
Fatal error: Call to undefined function: 0() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 619
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha a forumban a blokkmeretet valtoztatom, elszall vlalmi hibauzenettel
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php:826) in /srv/www/prohardver.hu/rios3_forum.php on line 53
[Szerkesztve] -
Kereső elvileg megy megint...
-
No, emberek, az elírás jellegű bugokat elvileg javítottam. Ami most nem megy, azok már nagyobb horderejű dolgok, sajnos. Amiről tudtam előre, illetve tudok most:
- Kereső nem megy
- Fórumban a témalista és a hozzászóláslista bugos
- Hülyén néz ki a nagy felirat a jobb hasábban a fórumban :)
Amit nem soroltam fel, az viszont nem szándékolt és bug, légyszi írjátok meg ide. -
nah, emberek, mint mondtam, az egész motor ki lett cserélve (illetve bizonyos részek csak, de azok minden modulban), így nem 5 perc minden bugot kijavítani. dolgozom rajta. szori...
-
aDM|RaL^
őstag
most akkor ezért gajdult meg az egész ph!? és ezért látom most a hardverpiacnál pl a nem odatartozó témákat?:D
-
A ''válasz'' gomb mindig arra a HSZ-ra vonatkozik, ami lefelé növekvő sorrend szerint jönne ( pl. utolsó előtti HSZ helyett a másodikra ), akkor is, ha az nincs az éppen megjelenített lapon.
-
Gambit
őstag
Az aktuális topic címe eltűnt felülről.
-
clayman
aktív tag
áááá gyorsan legyen kész a frissítés mer ez igy nagyon nem ok.... pl a [2] -es témakör helyett mindig a [20]at hozza be meg a hírek se mennek meg nem lehet keresni...
már vagy 5 perce :O :O :O -
Es a hirek sem mennek, de eleggel valoszinunek tartom, h Parci tud minderrol, csak valahova berakott egy felesleges pontosvesszot ;]
-
.:InnoMan:.
senior tag
Bug:Ez a totyik mind a három főkategoriában megjelent!
Szerk:Na meg még egy pár topic!
[Szerkesztve] -
A topicok kicsit össze-vissza állnak ( szakmai vs. fáradtgőz vs. piac ). :F
-
Tesztke...
-
PeliScan
addikt
Mondtam is egy szóval, h szerintem jó ötlet? :) Pusztán csak erre tudok tippelni lehetséges ''új szolgáltatás'' címen.
Másrészt pedig h egyáltalán nem biztos, h rosszat tenne neki. Pl ha van egy kérdésem a DVI csatlakozó lábkiosztásáról, világos h a fórumba megyek, mert elég kicsi az esélye h vki tudja aki fent van cseten, és figyel is, míg a fórumot soxor több ember olvassa. Vice versa; lehet h nem nyílna ilyen sok ''milyen fényképezőt sulinetben help sos!!!?'' topic.
Tehát erősen kétesélyes szvsz. -
No chat. Eddig sem volt, most sem lesz.
-
PeliScan
addikt
Nah kíváncsi leszek a PH! blogra, pl.
Lehet h a letöltés szekció is frissül pivit?
Meg lesz chat? :) -
westlake
félisten
ennek a topicnak ugyanaz lesz a sorsa, mint az
''uj rovatot indituk hamarosan..''-nak
talalgatni fogunk, hogy mik lesznek az uj rovatok... -
Most lelövöm a poént: nem lesz gyorsabb, nem lesz ezer új funkció (sőt...). Első látásra semmi különbség sem lesz. Egészen addig, amíg el nem indulnak új ''rovataink''... :P.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest