Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hát azért volt elég sok szívás Ati dirverekkel: pl. Warcraft 3... Most már megy ez a progi Ati kártyákkal?!? ;]
Amúgy nehéz ezt megítélni. Halkan bevallom, szerintem is romlik a Detonator minősége... De eddig még nem találkoztam olyan progival ami ne ment (vagy fagyott) volna...
Ha 100 játékból 10 problémás adott cég adott driverével, hiába játszol 50-nel, ha pont a ''jó'' 90-ből fogsz ki. Más csak 10 gaméval játszik, de abból 5 nem megy, akkor anyázni fog (joggal). -
Peat;)
veterán
mx-et hülyeség volt venni,ha még olcsóbb is 3000-rel.Nekem is megtetszett az ATI de több bajom is van.Mindenki dicséri,de már sok panaszt hallottam hogy hibás a kártya,vibrál a kép ilyesmi(gondolom a pba-ásoknál).Az nvidiának kevés ilyen baja van(még).A driverrel igazd van.Viszont az ati fene drrága nekem.Már mikori a 9700pro,mégis rohadt drága.Ha megnézel egy ti4200-őt a sima 9500-től nem sokkal lassabb mégis jóval olcsóbb.Szerintem egyik gyártó sem fer velünk:(
-
marcee
addikt
Nekem vga ügyben (is) az egyik legfontosabb a bugmentes driver és ilyen téren az nV-vel eddig nem szívtam. Nem mondom, lassan már engem is sikerült meggyőzni, hogy esteleg legközelebb ati-t lesz érdemes venni, erre olvasom multkor, hogy az új catalyst-tal már nem bugzik (állítólag) a 3ds max. Hát nekem most - egy baleset folytán - tnt1 csücsül a gépeben, de igazán végigpróbáltam az nv termékpalettát, és valahogy soha nem volt komoly gondom se játékkal, se opengl cad programmal. Az ati meg talán most jutott el ide?
(no flame! ati-ból eddig csak egy 7500-hoz volt szerencsém, de azt sem játékgépbe raktam, így tapasztalatom nincs) -
Atlantis
veterán
Pedig a Detonator jobb, mint a Catalyst. :)
Nem azért, hogy bosszantsalak. Ők legalább elismerik. Az Ati már ki tudja, hányadik Catalystot dobja ki, mégse tökéletes egyik se. Nem állítom, hogy a Detonator az, de a 5900 még nagyon új. A ATI se elsőre találta el az új kártyái legjobb beállításait.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest