- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Szerintem ritka, hogy az Atinak rossz a képe, azt mondod nVnél kevés ilyen baj van. Nézd meg a 26 ezredik kis senki gyártók kártyáit és rájössz, hogy van ott baj :)
Gondolom pl a Leadteknél ritka a selejt. Egy Ti4200 egy mindenféle mod nélküli 9500asnál messze jobb ár/teljesítmény arányú. De ilyen szinten akkor a 8500LEnek pedig még jobb ez az aránya :)
Egyébként az utolsó megjegyzésed sajnos így van. Elsősorban az össes magával akar jó lenni.
De a 9600nak legalább esélye lesz, hogy lejebb essen az ára, mert nem olyan drága előállítani. (és ezen állításom akkor lesz igazán igaz, ha majd kisebb lesz a hibaszázalék a legyártott chipeknél) -
Keitaro
addikt
Amit kihagytam :
A GF2nél kegyetlenül sokat szívtunk driverekkel, ha valakit érdekel pontosabban is kifejtem, és én máig szívok az nForce driverekkel. Röhejes (ez ly?), hogy 26 drivert kell felraknom mire találok egyet ami úgy megy ahogy annak menni kéne :((( -
Keitaro
addikt
Atibók élőben 7500hoz 8500hoz 9000hez és 9700hoz volt/van szerencsém. Így azt hiszem alkothatok képet. nVből TNT/GF2/GF3 volt amivel volt dolgom.
Atival az egyetlen komolyabb szívás egy régi driverrel a CS volt (én nem vagyok fan, de akié a kártya annak ez kellett :) )
Nem a levegőbe beszélek.
Atlantis : Az nV nem arról híres, hogy beismer mindent. Amikor már kénytelen beismerni, vagy úgy érzi növelheti a szimpátia mutatóját vele, nah akkor beismeri.
A sok nV driverből nagyon sok hibás, ha megnézitek. Persze van sok jó is csak fel se tűnik az arány, mert volt időszak, hogy minden napra jutott egy Detonátor...
(persze ha valakinek ez jó szórakozás akkor elnézést, én igazán nem akarom elrontani az örömét)
De nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy változnak az idők. Ha valaki teszem azt egy éven keresztül betonstabil, nagyon gyors drivereket irt mindenféle bug nélkül, az nem jelenti azt, hogy 10 év múlva is ezt teszi. Akárhogy is nézem újabban mind hardver mind szoftver fronton problémák vannak nV-vel, és ez tény, csak van aki nehezen fogadja ezt be.
Én nem akarom megsérteni az nVseket. Lehet egy év múlva épp fordított lesz a helyzet. De most nem áll jól az nV szénája. -
Keitaro
addikt
Bocsánat, sokat gondolkoztam, ideírjam e, de végül győzött a bensőmben az igen, írd csak ide. Szóval :
Az elmondottak szerint még közel sem tökéletes a Pixel-Shader-egység, sőt a driver is tele van hibákkal.
Ezúton szeretnék megkérni minden nV beállítottságú egyedet, hogy nekem még egyszer ne jöjjön azzal, hogy az nV milyen jó drivereket ír az Atihoz képest. VOLT idő amikor ez igaz volt. Emlékezzetek rá egy perc néma csendel. Csak engem ne irritáljon senki ilyennel, kérem. (fontos megjegyzés : nem vagyok Ati fanatikus) -
Keitaro
addikt
Hmm... hát eddig csak azt tudtuk, hogy nagyon lassú a Pixel Shadere, de hogy még hibás is...
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest