Keresés

Aktív témák

• Keitaro

addikt

válasz marcee #6 üzenetére

Atibók élőben 7500hoz 8500hoz 9000hez és 9700hoz volt/van szerencsém. Így azt hiszem alkothatok képet. nVből TNT/GF2/GF3 volt amivel volt dolgom.
    Atival az egyetlen komolyabb szívás egy régi driverrel a CS volt (én nem vagyok fan, de akié a kártya annak ez kellett :) )
    Nem a levegőbe beszélek.

Atlantis : Az nV nem arról híres, hogy beismer mindent. Amikor már kénytelen beismerni, vagy úgy érzi növelheti a szimpátia mutatóját vele, nah akkor beismeri.

A sok nV driverből nagyon sok hibás, ha megnézitek. Persze van sok jó is csak fel se tűnik az arány, mert volt időszak, hogy minden napra jutott egy Detonátor...

(persze ha valakinek ez jó szórakozás akkor elnézést, én igazán nem akarom elrontani az örömét)
    De nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy változnak az idők. Ha valaki teszem azt egy éven keresztül betonstabil, nagyon gyors drivereket irt mindenféle bug nélkül, az nem jelenti azt, hogy 10 év múlva is ezt teszi. Akárhogy is nézem újabban mind hardver mind szoftver fronton problémák vannak nV-vel, és ez tény, csak van aki nehezen fogadja ezt be.
    Én nem akarom megsérteni az nVseket. Lehet egy év múlva épp fordított lesz a helyzet. De most nem áll jól az nV szénája.

Aktív témák