- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadsanca
csendes tag
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Szevasztok!
Valószínű tévedtem a kedvezményekkel kapcsolatban. De szerintem ez nem olyan nagy baj! Köszi a helyesbítést! Ennek ellenére a többi igaz.
Igen észrevettem, hogy 1 1/2 éves témára reagáltam. Annak köszönhető, hogy most szembesültem e szomorú ténnyel. Vajon hányan vannak még rajtam kívűl,akik mit sem tudnak az egészről?
Nem kötelező reagálni a felvetésre. De úgy látom e szerint még téma.
Majd jön egy újabb "gaztett" és az eddigiek feledésbe merülnek. -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
A szolgáltató változtathat az előfizető nem. nekem nem tetszene ha egyoldalúan változtatnak.
Az előfizető aláír két évet, mert jutányosnak találja, fél év múlva megdobják az árát, de felmondani nincs joga mert köti a két év
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest