- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Most hozzászólok a hírhez: tényleg rohadt drágák ezek a procik. De fognak lefelé is menni az árak. Én amúgy sem tervezek mostanában notebook vásárlást, főleg nem P4- eset! (ezt most tényleg nem a P4 fikázása miatt írtam)
-
Dalai Láma
őstag
Igen. Nekünk jó, és remélem lesz jobb is. Veszekedni tényleg fölösleges, hogy melyikük a jobb, legalábbis állandóan és mindig nem kell erről beszélni. Attól, hogy fikázzuk valamelyiket, még nem lesz jobb, vagy a másik rosszabb.
Ettől függetlenül izgalmas téma, de ennek szerintem van egy külön rovat a fórumban. -
Dalai Láma
őstag
Oké! Bár semmi értelme. Az Intel valaha tényleg jó volt, sőt a legjobb. A PIII procik is jók voltak. Akkor az AMD még nem számított nagynak. Talán többen azt hitték, hogy az Intel idővel majd teljesen kiszorítja a piacról. De nem így lett, és ez csak nekünk (na meg az AMD-nek) jó. Hiszen így létrejöhet az árverseny, ami ugye kedvez a pénztárcánknak is.
Olyan ez, mintha csak Opelt lehetne kapni, de azt jó drágán. És jönne a Volkswagen egy hasonló, de kicsit jobb autóval, és mindezt sokkal olcsóbban adná. Ez is jó lenne nekünk. De ez így is van, tehát nekünk jó, és most már végre procik terén is, mert a jobbat olcsóbban kapjuk meg.
-és bocs, hogy elkanyarodtam egy kicsit a témától!
Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged