- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ártani nem árt, csak nem sokan hajlandóak rá. Szerintem a többség elkezdi olvasni, aztán félbehagyja... vagy csak én voltam úgy vele, hogy átfutottam, és meg se próbáltam kibogozni, hanem kattintottam tovább? Legközeleb a prociár változásokat is így írjátok? Ez egy nyereményjátékba is elmenne: állapítsd meg a sorrendet címen.
Na mindegy, de azért egy kis táblázat sokkal átláthatóbb és értelmesebb lenne.
Eddig azthittem, hogy a Maxtor jócskán vezet... a fejemben egy Maxtor, Seagate, Hitachi, Samsung, WD, Toshiba, Fujitsu sorrend élt eddig. Úgytűnik, hogy tévedésben voltam jócskán -
Male
nagyúr
A Samsung hányadik, és növelte az eladásait vagy csökkent? (rajtuk kívül mindenkiről szó van a cikkben...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest