- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
a Seagate nagyon is jó vinyókat gyárt nekem is olyan van és full elégedett vagyok vele.
nem a leggyorsabb nem a legnagyobb de nagyon jó szerintem. -
dystopia
tag
bocs hogy szólok, de szerintem ''elsőbbség'' kellene szerepeljen a címben, ha nincs igazam szóljatok, ha igazam van akkor valaki javítsa aztán ez a hsz törölhető akár
-
Male
nagyúr
Ártani nem árt, csak nem sokan hajlandóak rá. Szerintem a többség elkezdi olvasni, aztán félbehagyja... vagy csak én voltam úgy vele, hogy átfutottam, és meg se próbáltam kibogozni, hanem kattintottam tovább? Legközeleb a prociár változásokat is így írjátok? Ez egy nyereményjátékba is elmenne: állapítsd meg a sorrendet címen.
Na mindegy, de azért egy kis táblázat sokkal átláthatóbb és értelmesebb lenne.
Eddig azthittem, hogy a Maxtor jócskán vezet... a fejemben egy Maxtor, Seagate, Hitachi, Samsung, WD, Toshiba, Fujitsu sorrend élt eddig. Úgytűnik, hogy tévedésben voltam jócskán -
L3zl13
nagyúr
Basszus, mi ez a cikk? Logikai játék?
Seagate első, WD második
Hitachi feljött a hardmadikra.
Toshiba maradt ötödik.
Fujitsu hetedik.
Eddig ok, de miért kell kilogikázni, hogy a Maxtor az, aki lecsúszott a 3. helyről a 4.-re? (És így valószinűleg ő az az amerikai cég aki nem könyvelhetett el akkora növekedést.)
És azt is csak abból lehet sejteni, hogy a Samsung a 6., hogy nem nagyon tudunk más nagyobb HDD gyártó cégről...
Szerintem értelmesebben is összeválogathattátok volna az adatokat a forrásból, ahol minezek az adatok le vannak írva... -
Male
nagyúr
A Samsung hányadik, és növelte az eladásait vagy csökkent? (rajtuk kívül mindenkiről szó van a cikkben...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest