Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
Hy
távol álljön tőleg h leszóljalak, meg ilyenek,DE ha mindíg vársz a legújabb dolgokra, soha sem lesz semmid....Pl én most fogok hamarosan TFT-t venni, és lexarom h 2-3 múlva már nem lehet menőzni h ekkora meg akkora TFT-m van,bár manapság semmi nem biztos, lehet h csinálnak olyan TFT-t majd ami veri az új technológiákat és akkor bummm...akkar majd mindenki arra gyűjt és hamar elfelejti az OLED ill más kijelzőket...szal így kategórikusan kijelenteni h ezt azért nem veszek mert majd egy vacsi új technikára várok ami még full gyerekcipőben jár, és ellentmondó adatok jelennek meg róla, szerintem kissé felelőtlen (lagábbis nekem)...De egy tutti, nálunk nem fogja soha olyan szinten lenyomni az új technológia a régi árát mint külföldön...Magyar kerskedők suxxx, jó lehúzzák az embert ahogy csak tudják....
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged