- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hopp, ugyanarra a konklúzióra jutottunk!!! Milyen messzire laksz tőlem? Én Székesfehérvár. Csak kíváncsi vagyok, hogy bekerülünk-e a Guiness rekordok könyvébe táv-agyadatátvitellel
-
MMSZoli
tag
válasz
t72killer #26 üzenetére
No azért itt két külön dologról beszélünk.
Az, hogy az ATI elcsúsztatta a kiadását egy R600-nak, az egy dolog. Sokan csorgathatták feleslegesen a nyálukat, oszt ennyi. Nem származik sem anyagi sem egyéb káruk ebből, legfeljebb lelkileg sínylődnek.
Az, hogy az NVidia ELAD Vista Ready cimkével ellátott videókártyákat (azután gyorsan leszedik a honlapról, miután a vásárlók ésreveszik, hogy mégsem annyira Ready), nos ez szerintem kimeríti a vásárlók becsapását, mert amit ígértek, és amiért PÉNZT fizettek ki a delikvensek, nem működik.
Ez az én szerény megközelítésemben lényeges különbség. Az ATI a csúszással saját MAGÁT hozza anyagilag kellemetlen helyzetbe, míg a z nVidia a vásárlóit azzal, hogy gyakorlatilag használhatatlan terméket ad el (legalábbis ARRA mait ígér).
Ez azért nem ugyanaz...És az elborultak még piros pontokat is adnak, miután tejeltek egy gyatra termékért. Ezt nevezem elkötelezettségnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest