- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Kipróbáltam és használtam már több Intel chipset-es lapot is. (Egy régebbi még most is megvan) De nem estem hanyatt tőle. Van aki szentül meg van győződve arról, hogy csak az Intel chipset jó. Én nem vagyok ilyen fanatikus.
Minden cégnek lehetnek ballépései, ez alól az Intel sem kivétel. Ha jól emlékszem, még a P3-as korszakban volt egy iszonyúan rossz chipsetje. A Via és a Sis is ugyanígy hibázott 1x-2x. Sőt az AMD-nek is volt 1 bakija a 760MPX chipsethez kapcsolódó déli AMD híddal, nem volt jó benne az USB (A 760MPX a duál procis változat, asszem a simához tartozó ugyanígy hibás volt). Ennek ellenére én szívesen használnék egy ilyen chipsettel szerelt lapot (Asus A7M266-D például, igaz ehhez adnak egy 4 portos USB2.0 kártyát :D ), igaz öreg már, de még mindíg elég nagyot tud ütni. ;] Mindegy, ne veszekedjönk, fő a béke. :P -
Keitaro
addikt
nV mint olcsóóó? Sajnos nem hinném, hogy sokkal olcsóbbra rakná magát mint az Intelesek és akkor én úgy vagyok vele, hogy akkor már Inteles chipsetet alá. Via-t meg nem szapulni mert amennyiért full extrás KT600-as alaplapot lehet kapni azért az elég jó dolog, és az nV még mindig nem hozta ki a SATA-s déli hídját
-
Marczi
csendes tag
Érdekes, az AMD-tulajdonosok nem panaszkodnak a VIA-ra, pedig ott már létezik Nforce chipset. Kettő is! Annó, ha jól tudom, az Nforce 1 elég rosszul sikerült, nem is igazán fogytak a lapok. Az Nforce 2 jó, vitte (viszi) mindenki, bár a legújabb tesztek alapján a KT600 utolérte, pedig nem is DualChannel memóriavezérlőt használ. Egyébként az Intel chipsetek tényleg jobbak voltak a PIII-hoz, mint a VIA-k, ezt el kell ismerni.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged