Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Egyébként az első nForce deszka amivel dolgom volt, azt csinálta, hogy SoundStorm csupasz rendszerrel és CSAK nV driverekkel még ment. De ahogy felraktál valamit csöndben maradt. Felrakva legfrisebb bétát pedig megszólalt, de szaggatott, recsegett, minden baja volt.
És a gép nem volt éppen túlterhelve kártyaügyileg, mert volt benne egy vidkari és annyi :(
Mondjuk iwu küldött nekem egy drivercsomagot amivel lehet menni fog sajna még nem tudtam kipróbálni. -
Keitaro
addikt
Azért az nV lapok jóval drágábbak mint VIA-s társaik. Ez tény. És a másik bajom az, hogy VIAról újabban kevesebb sírást hallani mint nForceról. Én most a héten viszek még valahova egy nForce-t, de ha szívás lesz vele akkor ez volt az utolsó, megpróbálok lebeszélni bárkit róla.
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tudományos Pandémia Klub
- sziku69: Szólánc.
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest