- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Egyébként az első nForce deszka amivel dolgom volt, azt csinálta, hogy SoundStorm csupasz rendszerrel és CSAK nV driverekkel még ment. De ahogy felraktál valamit csöndben maradt. Felrakva legfrisebb bétát pedig megszólalt, de szaggatott, recsegett, minden baja volt.
És a gép nem volt éppen túlterhelve kártyaügyileg, mert volt benne egy vidkari és annyi :(
Mondjuk iwu küldött nekem egy drivercsomagot amivel lehet menni fog sajna még nem tudtam kipróbálni. -
Keitaro
addikt
Azért az nV lapok jóval drágábbak mint VIA-s társaik. Ez tény. És a másik bajom az, hogy VIAról újabban kevesebb sírást hallani mint nForceról. Én most a héten viszek még valahova egy nForce-t, de ha szívás lesz vele akkor ez volt az utolsó, megpróbálok lebeszélni bárkit róla.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest