Hirdetés
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Egyébként az első nForce deszka amivel dolgom volt, azt csinálta, hogy SoundStorm csupasz rendszerrel és CSAK nV driverekkel még ment. De ahogy felraktál valamit csöndben maradt. Felrakva legfrisebb bétát pedig megszólalt, de szaggatott, recsegett, minden baja volt.
És a gép nem volt éppen túlterhelve kártyaügyileg, mert volt benne egy vidkari és annyi :(
Mondjuk iwu küldött nekem egy drivercsomagot amivel lehet menni fog sajna még nem tudtam kipróbálni. -
Keitaro
addikt
Azért az nV lapok jóval drágábbak mint VIA-s társaik. Ez tény. És a másik bajom az, hogy VIAról újabban kevesebb sírást hallani mint nForceról. Én most a héten viszek még valahova egy nForce-t, de ha szívás lesz vele akkor ez volt az utolsó, megpróbálok lebeszélni bárkit róla.
-
Keitaro
addikt
nV mint olcsóóó? Sajnos nem hinném, hogy sokkal olcsóbbra rakná magát mint az Intelesek és akkor én úgy vagyok vele, hogy akkor már Inteles chipsetet alá. Via-t meg nem szapulni mert amennyiért full extrás KT600-as alaplapot lehet kapni azért az elég jó dolog, és az nV még mindig nem hozta ki a SATA-s déli hídját
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest