- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Egyébként az első nForce deszka amivel dolgom volt, azt csinálta, hogy SoundStorm csupasz rendszerrel és CSAK nV driverekkel még ment. De ahogy felraktál valamit csöndben maradt. Felrakva legfrisebb bétát pedig megszólalt, de szaggatott, recsegett, minden baja volt.
És a gép nem volt éppen túlterhelve kártyaügyileg, mert volt benne egy vidkari és annyi :(
Mondjuk iwu küldött nekem egy drivercsomagot amivel lehet menni fog sajna még nem tudtam kipróbálni. -
Keitaro
addikt
Azért az nV lapok jóval drágábbak mint VIA-s társaik. Ez tény. És a másik bajom az, hogy VIAról újabban kevesebb sírást hallani mint nForceról. Én most a héten viszek még valahova egy nForce-t, de ha szívás lesz vele akkor ez volt az utolsó, megpróbálok lebeszélni bárkit róla.
-
Keitaro
addikt
nV mint olcsóóó? Sajnos nem hinném, hogy sokkal olcsóbbra rakná magát mint az Intelesek és akkor én úgy vagyok vele, hogy akkor már Inteles chipsetet alá. Via-t meg nem szapulni mert amennyiért full extrás KT600-as alaplapot lehet kapni azért az elég jó dolog, és az nV még mindig nem hozta ki a SATA-s déli hídját
Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- ASUS notebook topic
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest