Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
VGA kérdés feszegetésébe ne menjünk bele, mert ez nem az a topic, meg amúgy nehéz objektíven megítélni, hogy az ATI vagy az Nvidia a jobb, mert
egyenlőre mindkettőnek megvan egy überelhetetlen előnye valami kapcsán.
Ha az ATI kicsit megnyomná magát a chipset piacon, és az Nvidia is minőséget szállítana az Inteles alaplapokba akkor TALÁN elfelejthetnénk a szenvedést a chipset kontra videókártya gondok miatt.
A Geforce-okat még mindíg kompatibilisebbnek tartják mint a Radeonokat, de speciel nekem két Gf-el is meggyült a bajom a VIA-chipsetes inkompatibilitásuk miatt, úgyhogy aki biztosra akar menni ajövőben az választhatna Nvidia grafkártyár az Nvidia chipes mobojába Intel fronton is, szerintem ez egész jól hangzik.
(De nem nekem én maradok ATI+INTEL frontonA ) -
Power
senior tag
''Ezt hagyjuk én nem használtam rád jelzőket! ''
Nem ám, csak angyali együgyüséggel hírdeted az igét. :)
''De ha jobban megnézed a quadro 200 is lenyomta majdnem akkora különbséggel. Te ilyen nagy ati fan lehetsz aki utánajárás nélkül azt mondod ati.''
Persze, olyan is volt, ahol a 2000-es lenyomta a 3000-est és olyan is, ahol az X1 volt a legjobb.
Amúgy a 2000-es 2x annyiba kerül.
Ennyit az utánajárásomról és a tiédről. Nem vagyok semmilyen fan, csak tisztában vagyok mi mennyibe kerül és nem egy semmitmondó teszt alapján alakítok ki véleményt. Probáld ki a kártyákat és utána nyilatkozz! -
Goose-T
veterán
Hát én sokféle Via chipsetet használtam, és egyiknek sem volt meggyôzô a teljesítménye. Magyarán anno egy Via 693 chipset úgy lehúzta a PIII-550 procim teljesítményét, hogy majdnem kivágtam az ablakon. Majd beszereztem egy i815-ös lapot, és hirtelen óriásit ugrott a gép teljesítménye. Kipróbáltam már több KT333-at is, de az se valami nagy durranás...
Aktív témák
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi