Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
VGA kérdés feszegetésébe ne menjünk bele, mert ez nem az a topic, meg amúgy nehéz objektíven megítélni, hogy az ATI vagy az Nvidia a jobb, mert
egyenlőre mindkettőnek megvan egy überelhetetlen előnye valami kapcsán.
Ha az ATI kicsit megnyomná magát a chipset piacon, és az Nvidia is minőséget szállítana az Inteles alaplapokba akkor TALÁN elfelejthetnénk a szenvedést a chipset kontra videókártya gondok miatt.
A Geforce-okat még mindíg kompatibilisebbnek tartják mint a Radeonokat, de speciel nekem két Gf-el is meggyült a bajom a VIA-chipsetes inkompatibilitásuk miatt, úgyhogy aki biztosra akar menni ajövőben az választhatna Nvidia grafkártyár az Nvidia chipes mobojába Intel fronton is, szerintem ez egész jól hangzik.
(De nem nekem én maradok ATI+INTEL frontonA ) -
Power
senior tag
''Ezt hagyjuk én nem használtam rád jelzőket! ''
Nem ám, csak angyali együgyüséggel hírdeted az igét. :)
''De ha jobban megnézed a quadro 200 is lenyomta majdnem akkora különbséggel. Te ilyen nagy ati fan lehetsz aki utánajárás nélkül azt mondod ati.''
Persze, olyan is volt, ahol a 2000-es lenyomta a 3000-est és olyan is, ahol az X1 volt a legjobb.
Amúgy a 2000-es 2x annyiba kerül.
Ennyit az utánajárásomról és a tiédről. Nem vagyok semmilyen fan, csak tisztában vagyok mi mennyibe kerül és nem egy semmitmondó teszt alapján alakítok ki véleményt. Probáld ki a kártyákat és utána nyilatkozz! -
Goose-T
veterán
Hát én sokféle Via chipsetet használtam, és egyiknek sem volt meggyôzô a teljesítménye. Magyarán anno egy Via 693 chipset úgy lehúzta a PIII-550 procim teljesítményét, hogy majdnem kivágtam az ablakon. Majd beszereztem egy i815-ös lapot, és hirtelen óriásit ugrott a gép teljesítménye. Kipróbáltam már több KT333-at is, de az se valami nagy durranás...
Aktív témák
- Suzuki topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Steam topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest