- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64791808 #58 üzenetére
Jovanna!
Csak valahogy nehez megemeszteni, hogy a fejlödes egyutt jar egyfajta lassulassal.
Az elsö N-series telefonok meg S60 2.8 alapuak lesznek, azoknal nem sok valtozas varhato. Majd az N91-töl...
Pont tegnap ajanlotta figyelmembe a munkatarsam a Commodore64 nevu csodat arra az esetre ha rövid boot-idöt szeretnek -
ByB
addikt
válasz
#64791808 #57 üzenetére
Elég zenemániás vagyok, ezért nagyon bejön, hogy szépen szól az mp3 és van benne rádió is. De élvezhető minőségűek a filmek is rajta, ráadásul egy egészestés csak 100-130 mega körül van... S érdekes módon újra elkezdtem fotózni a mobillal, tudom hülyén hangzik de élvezetes! Ezenkívül sok apró figyelmesség van, ami mostmár természetes, de nem is gondoltam rá, hogy van ilyen... Kb ennyi!
-
ByB
addikt
válasz
#64791808 #53 üzenetére
Muszáj voltam kicsit elhagynom a Nokia-t, hogy egyszer majd megint hazatérhessek...
Ami azt illeti: én most is szeretem a 6630-ast, de nem az én igényemnek lett kitalálva, ezért váltottam le. Nem cserélek én olyan sűrűn telefont, de valahogy nem találom az igazit, lehet nem is kellene keresnem...
Sportsikerek? Mit tudsz, amit én nem?
-
törölt tag
válasz
#64791808 #54 üzenetére
Nekem 6600 van, es nekem az lassu (na jo, nem az enyem hanem ceges, a sajat mobilom az egy Siemens A50
) A 6630-at munkahelyemen hasznaltam, altalaban tenyleg eleg gyors, de azert neha belassul az is.
Bizonyos szempontbol valoban nem erdeke a gyartoknak, hogy tul jot gyartsanak, de azert talan nem ennyire rossz a helyzet mint leirod. A verseny kenyszeriti öket a fejlödesre, illetve arra is hogy viszonylag gyakran rukkoljanak elö ''uj'' keszulekekkel, akkor is ha abban gyakorlatilag semmi uj nincs, legfeljebb a burkolata mas, illetve a szoftveren vannak minimalis valtoztatasok..
Az N szeriara en is kivancsi leszek, föleg az N91-re, ami mar S60 3.0. Elegge melyrehato valtoztatasok lesznek benne, a ''regi'' S60 programok nem is fognak futni rajta. -
ByB
addikt
válasz
#64791808 #43 üzenetére
Mi beszélünk Magyarországról, hiszen a Ph! fórumozók döntő többsége itt él! ''...UMTS-en keresztül nyomon követed a nikkel aktuális árfolyamát a tőzsdén, miközben befut egy hívás, és a BT fülhallgatóval meg telefonálsz...'' - Erre csak annyit tudok mondani, hogy LOL!!! Hol van ez a realitásoktól! Kiváncsi vagyok, hogy kik és mire fogják használni, de tuti hogy nem erre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged