Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#53246592 #55 üzenetére
áááámbör! szímensz a50-hez képest naná hogy tetűnek érzed, de ha belegondolsz a 6600 egy mini számítógép.
a gyártókkal kapcsolatban csak az egyik oldalt írtam le. valójában szerintem kényszerpályán mozognak, ugyanis a másik oldal pont az, amit leírtál. Ígyhát két út van: vagy luxustelefont gyártanak, de drágán, vagy versenybe szállnak, kommersz telefont gyártanak, viszont akkor árverseny van.
N széria érdekes lesz. megjegyzem azért a kompatibilitási dolgokra jobban odafigyelhetnének -
törölt tag
válasz
#53246592 #50 üzenetére
nemtom... véleményem szerint az első kiforrott symbian s60 telefon a 6600, nekem már az sem volt lassú, megjegyzem új szoftverrel. most 6630-am van, és kifejezetten gyors.
szerintem igenis fontos a viszonyítási alap, mert ha egy smartphone-t egy hagyományos telefonhoz hasonlítassz, akkor nincs esélye. Azt mondom: 6310i, új sw. Édsapámnak van olyan, pofátlanul gyors, lenyomod a gombot és bennvan a menü. Node álljunk meg egy ásónyomra: közeltávol nem egy kategória. ha egy windows mobile-hoz hasonlítjuk a cuccost, akkor meg még gyorsabbnak érződik, bár a symbian sebességelőnye már korántsem a régi, sokat fejlődött a windows mobile.
Két dolgot jegyeznék még meg: a symbianék is rájöttek, hogy nem lehet a végtelenségig erősíteni a telefonokat hardveroldalon. Érdemes lesz megfigyelni az N-szériát, fogadásom van, hogy gyors lesz, igen-igen gyors. A másik: a piacot nem a vásárlók irányítják, hanem a termelők. Kínálati oldalon SENKINEK nem érdeke, hogy tökéletesen gyors, és stabil szoftverellátottság legyen, mert ez sokba kerül, és utánna minek lecserélni? Ehelyett lassabban fejlesztenek, ez kevesebbe kerül, és utánna is cserélik majd a telefonokat... -
ByB
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged