- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
válasz
#64791808 #57 üzenetére
Elég zenemániás vagyok, ezért nagyon bejön, hogy szépen szól az mp3 és van benne rádió is. De élvezhető minőségűek a filmek is rajta, ráadásul egy egészestés csak 100-130 mega körül van... S érdekes módon újra elkezdtem fotózni a mobillal, tudom hülyén hangzik de élvezetes! Ezenkívül sok apró figyelmesség van, ami mostmár természetes, de nem is gondoltam rá, hogy van ilyen... Kb ennyi!
-
ByB
addikt
válasz
#64791808 #53 üzenetére
Muszáj voltam kicsit elhagynom a Nokia-t, hogy egyszer majd megint hazatérhessek...
Ami azt illeti: én most is szeretem a 6630-ast, de nem az én igényemnek lett kitalálva, ezért váltottam le. Nem cserélek én olyan sűrűn telefont, de valahogy nem találom az igazit, lehet nem is kellene keresnem...
Sportsikerek? Mit tudsz, amit én nem?
-
ByB
addikt
válasz
#64791808 #43 üzenetére
Mi beszélünk Magyarországról, hiszen a Ph! fórumozók döntő többsége itt él! ''...UMTS-en keresztül nyomon követed a nikkel aktuális árfolyamát a tőzsdén, miközben befut egy hívás, és a BT fülhallgatóval meg telefonálsz...'' - Erre csak annyit tudok mondani, hogy LOL!!! Hol van ez a realitásoktól! Kiváncsi vagyok, hogy kik és mire fogják használni, de tuti hogy nem erre!!!
-
ByB
addikt
Menetközben hogyan netezel? Mekibe van wifi... Ha a Loox parasztvakítás, akkor ez mi? Szerint most hagyjuk abba! A 9500-as egy szinte tökéletesen sikerült kompromisszum, ez pedig egy &@#$! Ugyan lehet, hogy ''olcsó'' lesz, de bekorlátozott a használhatósága! Csak wifi-vel tudsz netezni, az pedig itthon még ritka és/vagy relatív drága. Ha hú de nagyon menő akarsz lenni, akkor a telefonod mellég kirakhatod a squash klubba... Nokia fun vagyok, de meg kell tudni látni a marketing fogásokat és a valós értékeket!!! Ez ma a Nokia-tól kevés!!!
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
''...neten keresztül tartják a kapcsolatot az ismerőseikkel, üzletfeleikkel...'' És a netet hogyan viszed magaddal? Rohangálsz Mekitől Mekiig? Gondolom akkor tartod neten keresztül a kapcsolatot, ha ülsz az irodában, vagy otthon, nem amikor a tömegközlekedés vagy vezetés okozta ''örömökre'' koncentrálsz! Ami meg ezt illeti, ezt se tudod zsebrevágni... Marketing, marketing, marketing és semmi más!!!
-
-
ByB
addikt
Kinek való ez pontosan és mire használható? Ki az az ember, akinek erre van szüksége és nem azért veszi meg, mert azt hiszi, hogy erre van szüksége? (Szerintem ez felesleges szint az okos telefonok és a laptopok között...)
-
ByB
addikt
Ez nem egy igen buta PDA? Csak a marketingesek kitalálták, hogy ez új kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Family Link
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest