- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
válasz
#64791808 #57 üzenetére
Elég zenemániás vagyok, ezért nagyon bejön, hogy szépen szól az mp3 és van benne rádió is. De élvezhető minőségűek a filmek is rajta, ráadásul egy egészestés csak 100-130 mega körül van... S érdekes módon újra elkezdtem fotózni a mobillal, tudom hülyén hangzik de élvezetes! Ezenkívül sok apró figyelmesség van, ami mostmár természetes, de nem is gondoltam rá, hogy van ilyen... Kb ennyi!
-
ByB
addikt
válasz
#64791808 #53 üzenetére
Muszáj voltam kicsit elhagynom a Nokia-t, hogy egyszer majd megint hazatérhessek...
Ami azt illeti: én most is szeretem a 6630-ast, de nem az én igényemnek lett kitalálva, ezért váltottam le. Nem cserélek én olyan sűrűn telefont, de valahogy nem találom az igazit, lehet nem is kellene keresnem...
Sportsikerek? Mit tudsz, amit én nem?
-
ByB
addikt
válasz
#64791808 #43 üzenetére
Mi beszélünk Magyarországról, hiszen a Ph! fórumozók döntő többsége itt él! ''...UMTS-en keresztül nyomon követed a nikkel aktuális árfolyamát a tőzsdén, miközben befut egy hívás, és a BT fülhallgatóval meg telefonálsz...'' - Erre csak annyit tudok mondani, hogy LOL!!! Hol van ez a realitásoktól! Kiváncsi vagyok, hogy kik és mire fogják használni, de tuti hogy nem erre!!!
-
ByB
addikt
Menetközben hogyan netezel? Mekibe van wifi... Ha a Loox parasztvakítás, akkor ez mi? Szerint most hagyjuk abba! A 9500-as egy szinte tökéletesen sikerült kompromisszum, ez pedig egy &@#$! Ugyan lehet, hogy ''olcsó'' lesz, de bekorlátozott a használhatósága! Csak wifi-vel tudsz netezni, az pedig itthon még ritka és/vagy relatív drága. Ha hú de nagyon menő akarsz lenni, akkor a telefonod mellég kirakhatod a squash klubba... Nokia fun vagyok, de meg kell tudni látni a marketing fogásokat és a valós értékeket!!! Ez ma a Nokia-tól kevés!!!
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
''...neten keresztül tartják a kapcsolatot az ismerőseikkel, üzletfeleikkel...'' És a netet hogyan viszed magaddal? Rohangálsz Mekitől Mekiig? Gondolom akkor tartod neten keresztül a kapcsolatot, ha ülsz az irodában, vagy otthon, nem amikor a tömegközlekedés vagy vezetés okozta ''örömökre'' koncentrálsz! Ami meg ezt illeti, ezt se tudod zsebrevágni... Marketing, marketing, marketing és semmi más!!!
-
-
ByB
addikt
Kinek való ez pontosan és mire használható? Ki az az ember, akinek erre van szüksége és nem azért veszi meg, mert azt hiszi, hogy erre van szüksége? (Szerintem ez felesleges szint az okos telefonok és a laptopok között...)
-
ByB
addikt
Ez nem egy igen buta PDA? Csak a marketingesek kitalálták, hogy ez új kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest