- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Azt sajnálom a fekete matt kerete mellett, hogy a középső billentyűket is ugyanolyan matt szürkére mázolják, ami túlságosan elüt a fényes fekete billentyűzettől. Mivel csak ezt akét színt láttam, eddig a fehér valahogy kiegyensúlyozottabb.. de még a tört arany színű (ha létezik egyáltalán) változtathat ezen.
-
Athos07
senior tag
A matt ezüsttől már herótom van.. és ha még arra krómot raknának, akkor azt kellene gondolnom, hogy azt valami izlésficamos találhatta ki.
A fehér-króm viszont izléses, és modern kombináció lehet (persze majd ha lesznek rendes élőképek)... és kis felüdülés a sok fekete és szürke unalom-telótól.
Hát még a sand-gold verzió milyen pofás lehet majd-- ugye az a szín, amit talán az N95-ön láthattunk először. Én leginkább ezt meg a fehéret várom.. persze majd ha lesz rendes élőkép..
Amúgy meg érdekes, hogy látszólag a fekete verzión ''mattszürke'' a szegély, míg a fehér videón az előlap körüli csík rendes krómnak tűnt. -
Athos07
senior tag
válasz
blueMerle #42 üzenetére
A te érvelésedben a ''ha már...'' a gyenge láncszem szerintem. Továbbra is elég indoknak látom tervezői szempontból, hogy
- átalakítóval a 3,5''-os dugók is használhatók (még egyszer: az ÖSSZES SE walkman átalakítós.. fura, hogy azoknál senkit sem zavar)
- kisebb helyet foglal ami az egyre zsugorodó telefonoknál milliméter-szinten is számít
- utánanéztem, és bár nem egyértelműen, de olyat találtam, hogy valóban a 3,5''-os verzió is képes lehet mikrofonos fülesek kezelésére, VISZONT az, aki a régi fülesét akarja használni valószínűleg nem mikrofonos fülessel rendelkezik.. így ha telefonálásra alkalmas fülest akar venni nyilván újat vesz, és ekkor már nem mindegy, hogy milyen dugóval veszi (nemmellesleg egyre több 2,5''-ös Nokia füles van kínálatban)
-
Athos07
senior tag
válasz
Remittenda #26 üzenetére
Az én véleményem a tiéddel szemben az, hogy a 2,5-ös csatlakozónak nincs hátránya, ha jobban belegondolsz, sőt.
- tudtommal csak a 2,5-öst tervezték eleve úgy, hogy képes legyen mikrofon csatlakoztatására is
- és már 2,5-ös csatlakozóval is gyártanak nagyon jó füleseket (Sennheisert is, ha valakibe eléggé beleverték, hogy csakazajó)
- a 2,5-ös kisebb helyet is foglal
- ha pedig mindenáron a régi 3,5-ösödet akarod használni ott az átalakító az alapcsomagban.
Szóval ne dobálózzunk meggondolatlanul a 2,5-ösre, mert jó dolog az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HSDPA az új titkos fegyver.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest