- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
[xlt]
tag
szép kis kütyű , taps a nokiának hogy mégegszer nem probálta eladni ugyanazt a régi '' szart '' amit már egyszer eladod pl 6233 és akkor kiad egy ugyanolyen tudásút csak más formában ( vagy még korlátozotabbat lásd 6300 )
remélem hamar ide ér, mert már vennék belőle egyet -
Airnold
tag
Bog, egy kb. időpontot tudsz mondani, hogy mikorra várható teszt? Léccilécci...
[Szerkesztve] -
user01
aktív tag
Nekem a világos billenntyűzettel az a problémám, hogy a világító feliratok sokszor beleolvadnak a billentyűk színébe, ezért szinte láthatatlanok. Így aki nem tud vakon sms-ezni, az megszenved olyankor az írással.
-
Airnold
tag
Az E65 féle barna-ezüst is tetszene (az aranyért nem rajongok)...
De ha nincs más, maradnak ezek a szinek...
(végülis E50-nél is behozták a full fekete variánst kicsit később...) -
Athos07
senior tag
Azt sajnálom a fekete matt kerete mellett, hogy a középső billentyűket is ugyanolyan matt szürkére mázolják, ami túlságosan elüt a fényes fekete billentyűzettől. Mivel csak ezt akét színt láttam, eddig a fehér valahogy kiegyensúlyozottabb.. de még a tört arany színű (ha létezik egyáltalán) változtathat ezen.
-
Airnold
tag
Ez ízlés kérdése, és mint olyan, nem lehet vitatkozni róla, valami római fickó mondta régen...jelzem, a 6233-nak is ezüst-króm a világosabbik változata...
Egyébként nem látszólag, hanem tényleg mattezüst a fekete verzió széle...az élőképeken jól látszik...a fehéré () viszont króm, csak hogy ne legyen egyszerű az élete a gyári munkásnak sem...
Egyébként ez a fehér-króm dolog a 6131-en megtekinthető, kollégámnak van ebben a színkombinációban, éshát szerintem botrányos... -
Athos07
senior tag
A matt ezüsttől már herótom van.. és ha még arra krómot raknának, akkor azt kellene gondolnom, hogy azt valami izlésficamos találhatta ki.
A fehér-króm viszont izléses, és modern kombináció lehet (persze majd ha lesznek rendes élőképek)... és kis felüdülés a sok fekete és szürke unalom-telótól.
Hát még a sand-gold verzió milyen pofás lehet majd-- ugye az a szín, amit talán az N95-ön láthattunk először. Én leginkább ezt meg a fehéret várom.. persze majd ha lesz rendes élőkép..
Amúgy meg érdekes, hogy látszólag a fekete verzión ''mattszürke'' a szegély, míg a fehér videón az előlap körüli csík rendes krómnak tűnt. -
Airnold
tag
Harmadik negyedévre igérik, vagyis júliustól szeptember végéig bármikor megjelenhet...
Sajnos az első videóból kiderült, hogy a világosabbik verzió nem fémszínű, hanem fehér...ezt melyik ízlésficamos találta ki?
Pedig matt ezüstben króm szegélyjel mennyire szép lenne...
[Szerkesztve] -
Sol Dr
csendes tag
Ezek szerint semmi hír a piacra kerülés várható időpontjáról
-
Sol Dr
csendes tag
Üdv.
Nincs valakinek infója arról,hogy mikorra várható kb a teló érkezése?
Nem tudok ugyanis dönteni a 6290 és ez között.Ugyan előbbi már megjelent,de ez ugyanazzal a tudással várhatóan olcsóbb és kinézetre nekem legalábbis jobban tetszik. -
Ricardo
titán
Ha alapból van a csomagban átalakító akkor tök mindegy hogy 2,5 vagy 3.5 nem
-
Athos07
senior tag
válasz
blueMerle #42 üzenetére
A te érvelésedben a ''ha már...'' a gyenge láncszem szerintem. Továbbra is elég indoknak látom tervezői szempontból, hogy
- átalakítóval a 3,5''-os dugók is használhatók (még egyszer: az ÖSSZES SE walkman átalakítós.. fura, hogy azoknál senkit sem zavar)
- kisebb helyet foglal ami az egyre zsugorodó telefonoknál milliméter-szinten is számít
- utánanéztem, és bár nem egyértelműen, de olyat találtam, hogy valóban a 3,5''-os verzió is képes lehet mikrofonos fülesek kezelésére, VISZONT az, aki a régi fülesét akarja használni valószínűleg nem mikrofonos fülessel rendelkezik.. így ha telefonálásra alkalmas fülest akar venni nyilván újat vesz, és ekkor már nem mindegy, hogy milyen dugóval veszi (nemmellesleg egyre több 2,5''-ös Nokia füles van kínálatban)
-
Landor
tag
egy újabb rövid videó, a fekete kivitelről
[link] -
Landor
tag
válasz
blueMerle #34 üzenetére
Hát igényem már rég óta lenne egy hasonló paraméterekkel rendelkező telefon iránt
A héten előben is találkozhattam a SE 2007es portfóliójával.. nos kicsit elkeserítő volt a kínálat, elég gyenge eresztések az én szempontjaimból a megjelenő készülékek. :/
Azt viszont sajnálom, hogy 2.5ös jacket használtak. Nem értem miért nem lehtett volna 3.5öst használni ha már a drasztikus popport elhagyását is bevállalták. Én azért ragaszkodnék az agybadugós-típusú fülesemhez, a SEnál már nagyon megszerettem. -
Athos07
senior tag
válasz
Remittenda #26 üzenetére
Az én véleményem a tiéddel szemben az, hogy a 2,5-ös csatlakozónak nincs hátránya, ha jobban belegondolsz, sőt.
- tudtommal csak a 2,5-öst tervezték eleve úgy, hogy képes legyen mikrofon csatlakoztatására is
- és már 2,5-ös csatlakozóval is gyártanak nagyon jó füleseket (Sennheisert is, ha valakibe eléggé beleverték, hogy csakazajó)
- a 2,5-ös kisebb helyet is foglal
- ha pedig mindenáron a régi 3,5-ösödet akarod használni ott az átalakító az alapcsomagban.
Szóval ne dobálózzunk meggondolatlanul a 2,5-ösre, mert jó dolog az. -
user01
aktív tag
És végre a mérete sem különbözik az S40-es telefonoktól. Az eddigi symbian-os mobiljaimtól mindig azért váltam meg egy idő után, mert túl nagynak találtam őket.
[Szerkesztve] -
Landor
tag
..na lehet hogy mégicsak visszatérek a nokiához..
egyébként a telefon olyan mintha a 6233at a 6300át meg az 5500át gyúrták volna egybe
[Szerkesztve] -
user01
aktív tag
Kár, hogy a hátulját és a csatlakozókat nem képesek lefotózni!
-
Zoltanfi
senior tag
Élőképek a telórol:
[link] -
Khaal
őstag
válasz
Remittenda #26 üzenetére
Nokia 3300 füllhallgatóm volt hogy minden lépésnél kimozdult, ha a zsebembe raktam a telefont. Gépről másolásnál meg úgy kellet vigyázni rá mint egy hímes tojásra, nehogy elmozduljon az asztalon és megszakadjon a kapcsolat.
A k750i-s SE féle univerzális csatlakozó (fast-port?) sokkalta jobb mint a nokia-s megoldás.
Egyébként igazán lehetne egy ipari standard a telefontöltő-headset csatlakozásra. (A töltő legalább a nokianal már régóta standard, mondjuk az újabb telefonoknál már azzal is variálnak). -
Remittenda
aktív tag
A pop-port egy egyedi csqatlakozó felület, amit a Nokia nagyjából már az özönvíz előtt 34,6 órával elkezdett használni. Ennyi. Ugyan olyan kábel, mint az usb: viszi az adatot. A különbség annyi, hogy az usb sokkal elterjedtebb és sokkal több mindennel kompatibilis, mint a pop-port. A legtöbb gép közelében akad egy usb kábel, vagy a fényképeződ környékén stb. Továbbá ahogy előttem is mondták olcsóbb is.
Mellette szól viszont, hogy a Nokia régóta és többé kevésbé következetesen használja, így tényleg nagyon sok kiegészítő használja. Azonban egy átalakítóval - ha van ilyen - használhatód otthon a régi cuccokat is.
Hosszú távon szerintem mini-usb és 3.5 jack! (és könyörgöm ne 2.5)
Üdv,
Remittenda
ps. Nekem a pop-porttal nem volt lecsúszós gondom. Inkább az, hogy a kihangosítóban mindegyik telefon alja elkopott.Bár elég intenzív használatban voltak.
-
AMD ehog
aktív tag
A kábel drága meglehetősen, nem is minden készülékhez adnak.
De bizony a Pop-port könnyen kimozdul a készülékből
Amikor a bátyám másolta át a 150 MB-os fullos TomTom GPS programot a 3250-es mobiljára, elég volt, hogy hozzáérjen a mobiljához, és kimozdul a kábel.
Ez ekkor többször előfordult, többször kezdtük újra.
De a bosszantódd dolog az, amikor a Nokia Software Update futásakor történik meg ugyanez!
Meg is történt. De később meg tudta még javítani.
A miniUSB egyszer sem mozdult ki (N-gageből), és ''háztartási'' kábel.
A Jack dugóba pedig minden belemegy.
Egyedül talán az autóskészleteknél jobb a PopPort.
És nekem is pop-portos 3230-om van, és nekem is van úgy hogy kimozdul
[Szerkesztve] -
attisx
addikt
Szerintem tök jól néz ki, különösen feketében. Idáig N73-on gondolkodtam de most nagyon elbizonytalanodtam
-
blueMerle
veterán
Sokan írják hogy ez a telefon a 6233 utódja. Az az aproság ugye senkit sem zavar hogy a 6233 S40-est futtat?
A Symbian és a ''hagyományos'' telók mindig is két kulön kategória voltak.
-
AMD ehog
aktív tag
De ez a telefon nem hogy még olcsó, de igenis jó.
75-80 ezres telefonban HSDPA?
Symbian 9.2FP1?
Ilyen jó procc?
Ennek nagyon jó ára van. De a legjobb, hogy kidobták azt az ócska Pop-portot. Szabványos miniUSB és Jack dugó. Nem beszélve a jó kijelzőről és még sorolhatnám.
Sztem sikeres modell lesz. -
Airnold
tag
Tetszik...ha élőben is meggyőz, morfondírozgatni fogok, hogy váltok S40-ről S60-ra...
-
törölt tag
aszongya, hogy ''míg az előlapi a hagyományos VGA, a videohívásokhoz''
nem is tudtam, hogy ennyire elterjedt mar a videohivas...
szurkeben nagyon jol nez ki, de igy sem tudom kiverni a fejembol a csunya fekete szint, aminel tisztan latszanak a csunya formatervezes altal krealt vonalak...nem tetszik, csunya...
a streaming az n70-ben is normalisan mukodik, pontosabban mukodott, most mar a t-mobile cuccait sem tudom vmiert megnezni... -
AMD ehog
aktív tag
Jó kis teló.
Egyértelműen a 6233 utódja.
Rokon még a 6120 is.
Valószínűleg leváltom a 3230-t. -
AMD ehog
aktív tag
Tisztelt szerkesztők!
A telefon neve nem Nokia 6120, hanem 6120 Classic.
A 6120 egy régi telefon. -
Zoltanfi
senior tag
Hát az N95 optikája így kívülről kiköpött N73.. Meg az anyaghasználat is igen hasonló.
De belülről az N95 inkább az N93-ra emkékeztet.
Csakhogy on is legyek, olyan jókat nevetek ezen a Nokia-féle multitasking kampányon.
Idáig a 3300 óta képes volt minden Nokia arra, hogy zenelejátszás közben wapozzunk, vagy más java vagy akármilyen alkalmazást futassunk. A 6630 például zenelejátszás közben fényképezett meg ilyenek.
A 6280 is képes volt erre. Aztán elvittem szoftverfrissítésre és azóta nem lehet böngészni zene közben, sem javat futtatni.
Most meg jönnek azzal, hogy az új telók képesek több alkalmazást futtatni.
Mint amikor a gyerektől szülinapja elött 2 héttel elveszik a kedvenc játékát, majd a nagy napon visszaadják neki ajándékként
[Szerkesztve] -
Dr.Anonymus
addikt
nem csak hogy jól néz ki, de kellően kis méretű (a 83 gramm nem a nokia telefonok átlag súlya), és relatíve olcsó is...
kár hogy csak a fizetős dolgokat nyomatják, pl. 3G, HSDPA, és a Wifi meg nincs sehol, de ezt leszámítva tényleg siker gyanús... -
tween
őstag
Határozottan jól néz ki a teló
-
yoogie
aktív tag
válasz
Sunyi Sanyi #1 üzenetére
Szvsz a 6233 utánfejlesztése, nézd meg egy az egyben ugyanaz....
Az N73 utódja az N95, anyaghasználat, kinézet, funkciók. -
Ricardo
titán
Jól néz ki. Kíváncsi leszek rá élőben.
-
Remittenda
aktív tag
Nem vagyok egy Symbian guru, de a zene és web eddig is mehetett egyszere nem?
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
Kicsit N73-ra emlékeztet.
Nem rossz így első ránézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HSDPA az új titkos fegyver.
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest