Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
blueMerle #42 üzenetére
A te érvelésedben a ''ha már...'' a gyenge láncszem szerintem. Továbbra is elég indoknak látom tervezői szempontból, hogy
- átalakítóval a 3,5''-os dugók is használhatók (még egyszer: az ÖSSZES SE walkman átalakítós.. fura, hogy azoknál senkit sem zavar)
- kisebb helyet foglal ami az egyre zsugorodó telefonoknál milliméter-szinten is számít
- utánanéztem, és bár nem egyértelműen, de olyat találtam, hogy valóban a 3,5''-os verzió is képes lehet mikrofonos fülesek kezelésére, VISZONT az, aki a régi fülesét akarja használni valószínűleg nem mikrofonos fülessel rendelkezik.. így ha telefonálásra alkalmas fülest akar venni nyilván újat vesz, és ekkor már nem mindegy, hogy milyen dugóval veszi (nemmellesleg egyre több 2,5''-ös Nokia füles van kínálatban)
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest