Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xT4ken

tag

válasz Michell #38 üzenetére

Szerintem erre a válasz a P180-as 3 rétegű (47x51cm) oldalfala:
    1.(belső) aluminium réteg: Természetesen fém a belső a hőelosztás miatt, mivel a műanyag rossz hővezető. Emellett a hajlitások mintája merevíti az egész falat.
    2.(küzépső) műanyag réteg: Az ugymond puha műanyag elnyeli a rezgéseket. Ami szerintem a legfontosabb, hogy azok a kis horgok a fal tetején és alján is műanyagból vannak és igy az a kis rezgés amit az acélszerkezet továbbitana, csillapitva van.(persze mindennek van negatívuma, pl. letörhet ha valaki rálép... :)) )
    3.(külső) aluminium réteg: Az szerintem csak a dizájn része :D.

Nekem még most se néma a gép, de ezt kizárólag a hangos grafika/proci hűtésnek köszönhetem. Viszont a vinyók némák és ha az oldallapok közepére teszem a kezem, akkor se érzek semmi rezonanciát.

• xT4ken

tag

Hát ez a ház a fura elrendezés kategoriába tuti dobogós, de az értelmetlen+fölöslegesbe is... Semmi értelme megforditani az alapot, csak hogy középen távozhasson a levegő. Ennél rosszabbul már nem is lehet pozicionálni egy VGA-t, mert igy szépen megfordul és a felfelé nező ventilátor rajta meghamarabb el fog romlani mint eddig, mert az összes por rárakódik majd.

Egon: Azért ezt a házat messziről se hasonlitanám egy P180-ashoz. Azon kivül hogy lent van a táp mind2ben semmi közös nincs bennük. Ha az oldalfalakra miatt hasonlítottad, akkor sincs igazad, mert a P180ason főleg azért 3 rétegű a fal, hogy ne rezonáljon mint egy dobhártya.

Új hozzászólás Aktív témák