Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
zombikiller
üzenetére
Én viszont azt nem igazán értem, hogy hogyan lehet hozzászokni a zajhoz... Persze, akinek nincs elég pénze, az nyilván nem fog ilyen-olyan ventiket meg ''hangszigetelt'' házat venni, ez rendben is van. De azok közül, akiknek van lehetőségük a megfontolásra, szerinted hányan használják egész nap a gépüket? Vagy hányan használják éjszaka? Olyan is van, akit egyszerűen csak zavar a zúgás. Rengeteg embernek elég fontos ez a téma, nem csoda, hogy egyre inkább fordulnak e felé a gyártók is...
Na most, hogy ez a ház milyen lesz, azt majd meglátjuk, én nem tudok róla semmit mondani.
Más: valaki írta a P180-ról is, hogy parasztvakítás. Én több tesztet elolvastam róla, és szinte mindenhol azt írták, hogy ez az egyik leghalkabb ház, amit eddig próbáltak. Fórumozók körében olvashattam negatív véleményeket, de a legtöbb tulajdonos elégedett volt vele. Ha valaki azt hitte, hogy NINCS hangja, és megvette, az biztos csalódott volt, de itt inkább az elvárásokkal van baj, mint magával a házzal. Igaz, hogy drága, de attól még lehet valami jó (szerintem). -
engusz
veterán
válasz
zombikiller
üzenetére
Na jó, de te egy 3 GHz-es P4-re és a hűtőjére alapozol. A Caterpillar-ban egy kisebb Core 2 Duo-s vagy Ahtlon 64 X2-es konfigurációt képzelnék el, ahol a gyári hűtő duruzsolna csendben vagy valami hasonszőrű, de halkabb.
Igazad van. Egy-két átofogó teszt és beigazolódnak a feltételezések. -
engusz
veterán
válasz
zombikiller
üzenetére
Úgy beszélsz, mintha komoly tapasztalataid lennének ezzel a típussal.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi