Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
zombikiller #26 üzenetére
Én viszont azt nem igazán értem, hogy hogyan lehet hozzászokni a zajhoz... Persze, akinek nincs elég pénze, az nyilván nem fog ilyen-olyan ventiket meg ''hangszigetelt'' házat venni, ez rendben is van. De azok közül, akiknek van lehetőségük a megfontolásra, szerinted hányan használják egész nap a gépüket? Vagy hányan használják éjszaka? Olyan is van, akit egyszerűen csak zavar a zúgás. Rengeteg embernek elég fontos ez a téma, nem csoda, hogy egyre inkább fordulnak e felé a gyártók is...
Na most, hogy ez a ház milyen lesz, azt majd meglátjuk, én nem tudok róla semmit mondani.
Más: valaki írta a P180-ról is, hogy parasztvakítás. Én több tesztet elolvastam róla, és szinte mindenhol azt írták, hogy ez az egyik leghalkabb ház, amit eddig próbáltak. Fórumozók körében olvashattam negatív véleményeket, de a legtöbb tulajdonos elégedett volt vele. Ha valaki azt hitte, hogy NINCS hangja, és megvette, az biztos csalódott volt, de itt inkább az elvárásokkal van baj, mint magával a házzal. Igaz, hogy drága, de attól még lehet valami jó (szerintem). -
engusz
veterán
válasz
zombikiller #26 üzenetére
Na jó, de te egy 3 GHz-es P4-re és a hűtőjére alapozol. A Caterpillar-ban egy kisebb Core 2 Duo-s vagy Ahtlon 64 X2-es konfigurációt képzelnék el, ahol a gyári hűtő duruzsolna csendben vagy valami hasonszőrű, de halkabb.
Igazad van. Egy-két átofogó teszt és beigazolódnak a feltételezések. -
engusz
veterán
válasz
zombikiller #22 üzenetére
Úgy beszélsz, mintha komoly tapasztalataid lennének ezzel a típussal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen program, ami...?
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest